Bebeğim 3 aylık..

Gayet güzel bir annesiniz. O şu an büyüme atağı geçiriyor. 4 ay hele zor bir aydır meme reddi başlar vs. Siz kararlı ve sevgi dolu olduğunuz ve ihtiyaçlarını hemen giderdiğiniz sürece size güvenli bağlanır merak etmeyin.
Küçük bir tavsiye gündüz de karanlıkta yatırın. Uyanınca perdeyi açın. Ben hep öyle yaparım. Karanlık perdem var 7 yıldır tüm odalarda. Çocuklarıma uykuyu böyle sevdirdim.

Merhabalar şuan kızım 4 buçuk aylık gece uykuya geçemiyor artık gündüzde direnmeye kendini atmaya başladı uyumak istemiypr çığlıı çığlığa ne istiyor anlamıyorum

Yazik kiyamam ikinize de. Emzik denediniz mi? Kundak denediniz mi? Yan yatirmayi ya da yuz ustu yatirmayi denediniz mi?

Malesef bazi cocuk uyumayi sevmez. Bol bol yardim alin. Misal anneniz ya da kayinvalideniz sabah 7de gelsin, oglene kadar uyuyun, bi kendinize gelin. Herkesi cagirin :) herkesten yardim almaktan cekinmeyin. Kendinizi asiri bunaltmayin.

Benim bebeğimde 24 ünde 3 ay olacak okuduklarım neticesinde 3ay atağı geçiriyor Bizde geçiriyoruz hatta o bize geçiriyor ama ben bununla yaşamaya alıştım diyelim . Geçicek az kaldı . Sadece bebeklerimiz büyüyor hepsi bu

Merhabalar şuan kızım 4 buçuk aylık gece uykuya geçemiyor artık gündüzde direnmeye kendini atmaya başladı uyumak istemiypr çığlıı çığlığa ne istiyor anlamıyorum
Büyüdükleri için atak geçiriyorlar normaldir. Belli dönemlerdr ataklar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…