uyurkende denedim arabada emziren duydum onuda denedimama malesef basaramadim daha cok sinirleniyo kucucuk bedeninden buyuk sesle agliyo:))
benimde 3 aylık bir bebeğim var 2 haftadan fazla emzirme problemi vardı ben emzirmek istedikçe hırçınlaşıyordu sonra burun tıkanıklığı olduğunu fark ettim onu düzelttik derken yine emmek istemiyordu bende inatla emzirmeye çalışıyordum sonra dikkat ettimki damaklarında pamukçuk olmuş karbonatlı suyla iki kere sildim şimdi 1 saat arayla kendisi emmek istiyor ama yinede huyu değişti emmek istemesine rahmen memeyi almak istemiyor inatla ağlıyor sakinleşincede hemen kapıyor bir bak istersen bu tarz sorunları olabilir.
basindan gecenlerden yardim istiyorum bebegim 3 ay boyunca beni emiyordu ve birden istememeye basladi sebebini bilmiyorum kendimi sagarak biberonla veriyorum
bu da beni yoruyor anne sutu istemiyo artik diye biraktik hazir mama verdik bu seferde hemen hastalan di 3 gun boyunca ateslendi gunde 2 defa
hastahaneye gittik yeniden vermeye basladim artik yetmeyince veriyorum mamayida lutfen bir tavsiyesi olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim simdiden tesekkurler
3 aylık bir bebeğim var doğduğundan beri zaman zaman memeyi gördüğünde bağırıp almıyor sadece gece rahat alıyor araştırdığım kadarıyla baharatlı, lahana soğan sarmısak yememem gerekiyormuş ama biraz geç oldu sanki şimdi dikkat ediyorum ama nafile, doğum yaptığım ilk sıralarda çok tatlı yemiştim acaba tadımı değişti daha mı tatlı yemem gerekiyor yiyorum farketmiyor, birde süte yararı olsun diye vitamin demir ve bazen balık yağı hapı alıyorum bundan dolayımı acaba?İzlediğim bi videoda da bazen sütün doyuruculuğu fazla olurmuş 2 -4 saate kadar emmeye bilirmiş hazmı için tok olduğunu göstermek için almazmış, inatlaşılırsa emmeyebiliyormuş, çok yoruldum memeye çok zor tutunduruyorum tutundurduktan sonra alıyor bazen ama biberon verdim bikaç kez kolayına geldi memeyi istemedi acaba ne yapsam geçer yada bu durum kalıcımı pes edip sütü sağıp biberonla mı versem sürekli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sizler ne alemdesiniz geçtimi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?