bebegim 3 aylik ve beni emmek istemiyor

esma212

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
42
8
48
Fransa
basindan gecenlerden yardim istiyorum bebegim 3 ay boyunca beni emiyordu ve birden istememeye basladi sebebini bilmiyorum kendimi sagarak biberonla veriyorum
bu da beni yoruyor anne sutu istemiyo artik diye biraktik hazir mama verdik bu seferde hemen hastalan di 3 gun boyunca ateslendi gunde 2 defa
hastahaneye gittik yeniden vermeye basladim artik yetmeyince veriyorum mamayida lutfen bir tavsiyesi olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim simdiden tesekkurler

3. ay civarı çok oluyo bu emmeme durumu. ben iki çocuumda da yaşadım ve inatla devam ettim. sonunda döndüler. sütün kesilmeden bence denemye devam et. bi de çok uykuları gelince daha istekli oluyolar emmeye.onu da dene istersen.

uyurkende denedim arabada emziren duydum onuda denedim;) ama malesef basaramadim daha cok sinirleniyo kucucuk bedeninden buyuk sesle agliyo:))

benimde 3 aylık bir bebeğim var 2 haftadan fazla emzirme problemi vardı ben emzirmek istedikçe hırçınlaşıyordu sonra burun tıkanıklığı olduğunu fark ettim onu düzelttik derken yine emmek istemiyordu bende inatla emzirmeye çalışıyordum sonra dikkat ettimki damaklarında pamukçuk olmuş karbonatlı suyla iki kere sildim şimdi 1 saat arayla kendisi emmek istiyor ama yinede huyu değişti emmek istemesine rahmen memeyi almak istemiyor inatla ağlıyor sakinleşincede hemen kapıyor bir bak istersen bu tarz sorunları olabilir.

uyurkende denedim arabada emziren duydum onuda denedim;) ama malesef basaramadim daha cok sinirleniyo kucucuk bedeninden buyuk sesle agliyo:))

aynı sorun bizdede var..biz de 3 aylığız bugüne kadar memeye tapan oğlum şimdi reddediyor ve çığlık çığlığa ağlıyo sanki canı yanıyomuş gibi..ben de sağarak veriyorum ama emzirmeyi daha çok istiyorum ara ara deniyorum ama yok istemiyo..emse bile ağzını açıp kalıyo sütler dışarı ziyan oluyo

canım 3 ay döneminde tüm bebeklerde oluyo bu durum benim kızımda da yeğenimde de oldu memeyi reddetme. ama ısrarla emzirmek lazım bi yolunu bularak. ben o dönemde ayakta sallayarak emzirdim emmediği zaman sağıp verdim mama da verdim arada(hala günde 1 kez veriyorum sütüm yaterli olmuyo),ablam da poposuna vurarark sallayarak emzirdi kızını.arkadaşımın oğlu da yine aynı dönemde emmek istemedi o da aynı yolarla emzirdi, sağdı verdi.
illa ki emmesi lazım aksi halde hazıra alışıyo emmek istemiyo bebekler. sen de ısrarla emzir geçici bir dönem o yüzden moralini bozma tekrar düzelip emecektir...

evet benim başımdan da geçti, 3 aylıktan sonra 2 ay emmedi, ben 2 ay gündüz sağarak verdim gece uykuya dalınca ağzından emziği çıkarıp yavaşça memeyi veriyodum, uyanırsa tekrar uyutup yine deniyordum 5 ay bitiminde yeniden emmeye başladı, ama ek gıdalara geçince 7. ay bitiminde emmeyi tamamen bıraktı,

kesinlikle zor da olsa mutlaka sağarak vermeli ve uyurken emzirmeye çalışmalısın, sütün varsa 6 ay sadece anne sütüyle beslemeye çalış, sonra emmezse kendi bilir..

onerileriniz icin cok saolun asla kabul etmiyo beni emmeyi sagarak veriyorum ama git gide azalacak korkusuda var
birde sutu sagip vermek vitamini ni azaltiyo diyede duymustum dorumu bilmiyorum ama basaka carem yok
anne sutunu sadece sicak suda isitarak veriyorum cunki vitaminleri kaybolmasin diye ama icmeyince bi kere daha isitsam olur mu ?,
bilgi verirseniz sevinirim

benimde 3 aylık bir bebeğim var 2 haftadan fazla emzirme problemi vardı ben emzirmek istedikçe hırçınlaşıyordu sonra burun tıkanıklığı olduğunu fark ettim onu düzelttik derken yine emmek istemiyordu bende inatla emzirmeye çalışıyordum sonra dikkat ettimki damaklarında pamukçuk olmuş karbonatlı suyla iki kere sildim şimdi 1 saat arayla kendisi emmek istiyor ama yinede huyu değişti emmek istemesine rahmen memeyi almak istemiyor inatla ağlıyor sakinleşincede hemen kapıyor bir bak istersen bu tarz sorunları olabilir.

burun tikanikligi dogustan var zaten her gun temizliyorum pamukcukta vardi ama gecti hic bir neden kalmadi
ama yinede emmiyo:((

arkadaşım öncelikle Allah kolaylık versin sana şunu söyleyebilirim benim kızım da aynen 2 aylıkken memeyi reddetmeye başladı taaki 6 aylık olana kadar çok zor bir durum ama ben hiç mama vermedim uykuda emzirdim sağarak verdim bazen uyurken de emmiyodu yine sağarak verdim sütüm de hiç azalmadı gaz sancısı yüzünden oluyor bence ya da dişleri çıkıyor olabilir. Bazen diş belirtileri 2 ay önceden falan başlayabiliyor. Kendini üzme sağarak ver anne sütünden başka bişey verme 6 aylık oluncaya kadar sağmak çok yoruyo insanı biliyorum ama bu durum çoğu insanın başına gelen normal ve geçici bir durum. Allah sana ve bebişine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Arkadaşım demişsin ki sütü içmezse ısıtıp tekrar verebilir miyim? Şimdiye kadar okuduklarımdan bildiğim kadarıyla olmuyor öyle, sütü bir defa ısıtıyorsun, içmezse kalanı mutlaka döküyorsun, tekrar tekrar ısıtılmıyor diye biliyorum ben. Ama sen yine de bir kaç doktor ya da hemşireye danış istersen...

basindan gecenlerden yardim istiyorum bebegim 3 ay boyunca beni emiyordu ve birden istememeye basladi sebebini bilmiyorum kendimi sagarak biberonla veriyorum
bu da beni yoruyor anne sutu istemiyo artik diye biraktik hazir mama verdik bu seferde hemen hastalan di 3 gun boyunca ateslendi gunde 2 defa
hastahaneye gittik yeniden vermeye basladim artik yetmeyince veriyorum mamayida lutfen bir tavsiyesi olan varsa bilgilendirirse cok sevinirim simdiden tesekkurler

merhaba bende şuanda bu problemi yaşıyorum 3 ayında beni emmeyi bıraktı şuan 4 aylık ve sadece uyurken emzirebiliyorum mama verdim biberonla kabul etmedi kaşık maması verdim onuda kabul etmedi sadece uyurken emiyor ve ben 3 saatte bir emzirmeye ayarladım uyku saatlerini bu nedenle şuan kilo alımı normal ama böle giderse zayıflıycak.senin bebiş emiyormu şimdi naptınız cvp verirsen sevinirim

malesef emmiyo cok istiyorum tekrar emmesini uyurken de deniyorum ama asla kabul etmiyor sagarak veriyorum
buda beni cok yoruyo acikinca sagiyorum tekrar isitmayayim diye sagana kadar agliyo dayanamiyorum
bazen mama veriyorum allah kolaylik versin zor bi durum beni emmesiniozledim :(((

3 aylık bir bebeğim var doğduğundan beri zaman zaman memeyi gördüğünde bağırıp almıyor sadece gece rahat alıyor araştırdığım kadarıyla baharatlı, lahana soğan sarmısak yememem gerekiyormuş ama biraz geç oldu sanki şimdi dikkat ediyorum ama nafile, doğum yaptığım ilk sıralarda çok tatlı yemiştim acaba tadımı değişti daha mı tatlı yemem gerekiyor yiyorum farketmiyor, birde süte yararı olsun diye vitamin demir ve bazen balık yağı hapı alıyorum bundan dolayımı acaba?İzlediğim bi videoda da bazen sütün doyuruculuğu fazla olurmuş 2 -4 saate kadar emmeye bilirmiş hazmı için tok olduğunu göstermek için almazmış, inatlaşılırsa emmeyebiliyormuş, çok yoruldum memeye çok zor tutunduruyorum tutundurduktan sonra alıyor bazen ama biberon verdim bikaç kez kolayına geldi memeyi istemedi acaba ne yapsam geçer yada bu durum kalıcımı pes edip sütü sağıp biberonla mı versem sürekli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sizler ne alemdesiniz geçtimi bu durum

3 aylık bir bebeğim var doğduğundan beri zaman zaman memeyi gördüğünde bağırıp almıyor sadece gece rahat alıyor araştırdığım kadarıyla baharatlı, lahana soğan sarmısak yememem gerekiyormuş ama biraz geç oldu sanki şimdi dikkat ediyorum ama nafile, doğum yaptığım ilk sıralarda çok tatlı yemiştim acaba tadımı değişti daha mı tatlı yemem gerekiyor yiyorum farketmiyor, birde süte yararı olsun diye vitamin demir ve bazen balık yağı hapı alıyorum bundan dolayımı acaba?İzlediğim bi videoda da bazen sütün doyuruculuğu fazla olurmuş 2 -4 saate kadar emmeye bilirmiş hazmı için tok olduğunu göstermek için almazmış, inatlaşılırsa emmeyebiliyormuş, çok yoruldum memeye çok zor tutunduruyorum tutundurduktan sonra alıyor bazen ama biberon verdim bikaç kez kolayına geldi memeyi istemedi acaba ne yapsam geçer yada bu durum kalıcımı pes edip sütü sağıp biberonla mı versem sürekli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sizler ne alemdesiniz geçtimi bu durum

benim bebeğimde de aynı sorun vardı ılk 40 gün hiç emmedi hep sağıp verdim biberonla.sonra emmeye başladı bi dönem şimdi nerdeyse 3 aylıgız kımı zaman emiyo kimi zaman biberonla veriyorum.ben sureklı sagıyorum sagımın sutu de arttırdıgına ınanıyorum bılmıyorum calısan bı bayanmısın ama ben dogdugu gunden berı sagıp buzlukta saklıyorum calıstıgım zaman da bakıcımız ısıtıp verecek ayrıca su anda da once emmeye calısıyorum arkasından sagdıgım sutu verıyorum bazen memeden cok emıyo az bıberon emıyor,bazen de tam tersi 3 aydan sonra sorun olacagını cok dusunmuyorum zaten 4-5 aylık oldugunda doktor tavsıyesı ıle ek gıdalara baslanacak biraz daha sabret onemlı olan anne sutu alması.bu arada tekrar tekrar ısıtmıyoruz denıyor ben sadece buzluktan cıkardıklarımı sadece bı kere ısıtıyorum dolaptan cıkardıklarımı 2 kere ısıttıgım oluyo cunku kaynar suya koymuyorum max 40 derece oluyor benmari usulu yaptıgım su.3aydır boyle goturuyorum bı sorun yasamadım:)

Back