Çocuk Hastalıkları Bebeğim 28 günlük öksürüyorrr...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
6
46
36
İzmir
ıhlamur verdim sağlık ocağına gittim ama küçük olduğu için ilaç veremeyiz diyorlar burunları tıkanıyorr ama tuzlu su verdiler onu yapıorumm ama çok üzgünüm daha çok küçükk öksürmesine kıyamıyorum

cnm benim bebeğim doğduğundan beri arada bir öksürüyordu ama kuru öksürük önemsemedim dr da göğsünü ve sırtını dinledi bi sorun yok olur öyle dedi ama zamanla yani 38 günlükken öksürük şekil değiştirdi balgam varmış gibi öksürüyordu sonrada yutkunmaya çalıiıyordu dr götürdüm bronşit başlangıcı dedi dr ve hastaneye yattık 3 gün hawa werildi bebeğime çok zor günlergeçirdik 40 ı hastanede çıktısana tavsiyem dr kontrollerini aksatma erken teşhis çabuk tedavi demek bebeğim hala antibiyotik kullanıyo şuan çok iyi Allaha şükür cuma günü bitiyo ilacımız inşallah tekrarlamaz

sağol cnm sanada geçmiş olsun ben de gittim şurup verdi çok şükür ii ama balgam var gibi öksürüyor hırıldıyor birde sırtında göğüsünde bişi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…