Çocuk Hastalıkları bebeğim 2 aydır pişik....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ben sana demedımmı troysd ya da trwazol sakalım yokkı dınlemıyolarrrrrrr:36::36::36::36::36:

Geçmiş olsun arkadaşım benim kızımdada olmuştu bebekken dr bezini çıkarın poposuna doğru bir lambayı yakıp bellibir mesafeden tutun demişti bizim hatta kabarcıklar filan vardı yani lambanın faydası olmuştu 5 dakika kadar tutuyorduk hergün..
Birde bebeklerin idrarı çok asitliyse pişiğe sebeb verebilir saf zeytinyağı sür poposuna iyi gelir oda..

Bencede bez değiştirmenlede alakalı büyük ihtimalle bana da olmuştu çünkü bebeğini sık sık banyo yaptır bide hametan çok iyi geliyor istersen bide onu dene

Geçmiş olsun arkadaşım benim kızımdada olmuştu bebekken dr bezini çıkarın poposuna doğru bir lambayı yakıp bellibir mesafeden tutun demişti bizim hatta kabarcıklar filan vardı yani lambanın faydası olmuştu 5 dakika kadar tutuyorduk hergün..
Birde bebeklerin idrarı çok asitliyse pişiğe sebeb verebilir saf zeytinyağı sür poposuna iyi gelir oda..

hadi ya ilk kez duydum lamba tutmayı.
faydası oluyor demek.
denemek lazım ablacım..

Bencede bez değiştirmenlede alakalı büyük ihtimalle bana da olmuştu çünkü bebeğini sık sık banyo yaptır bide hametan çok iyi geliyor istersen bide onu dene

evet canım büyük ihtimal bezden oldu.
hametan kullandım fayda etmedi canım.
bugün travazola başladım.
3 kez sürdüm daha.
baya bi gelişme var.
inşallah geçer...

kızlar hametanı kullandım.
1 tüp bitirdik fayda etmedi.
bugün doktora götürdüm.
pişiğin en ağır hali bu dedi.
her altını değiştirmende yıka
ıslak kalmasın iyice kurula dedi.
arada havalandır dedi.
travazol yazdı sabah akşam sür dedi...
birde bunu denicem bakalım inş faydası olur.
tşk ederim verdiğiniz bilgiler için...

zavallı bebekçik çok üzüldüm :(

pişiğe sebep olduğunu düşündüğünüz bebek bezinden bir kaç tane saklayın ve en kısa zamanda bez firmasına şikayetinizi bildirin. gerekirse kalan bezleri alıp incelemelerini isteyin. paketindeki seri numarasını da saklayın. belki o partiye özgü bir sorun vardır. peşini bırakmayın.
benim aklıma bir de yediği bir şeye karşı alerjisi olabileceği geliyor. umarım öyle değildir.
dilerim tez zamanda iyi olur.

Tesadüfen tanıştığım Pavloderm Pişik Önleyici Kremi,kızımda oluşan pişiklerde kullandım ve çok memnun kaldım.Artık bez bağlamadığımız halde bile tuvalet sonrası temizlikten sonra kullanıyorum. Şu an 4 yaşında olan kızımda, havaların çok sıcak olmasından dolayı vücudunda oluşan isiliklere dün gece duş aldırdıktan sonra kullandım, bu sabah baktığımda isiliklerin tamamı yok olmuştu. İyiki varsın PAVLODERM. "

Pişikli çocukları ıslak mendılle silmemeliymişiz,ıslak mendılı yıkayıp ya da normal suyla ıslatıp kullanmalıymışız

kızlar 18 aylık kızım var 2 aydır pişik.
kullanmadığım şey kalmadı ama geçmiyor..
yavrum hergün acıyor acıyor deyip duruyor.
bi ara bez değiştirdim ondan dolayı oldu sanırsam ve hala geçmedi...
bu arada doktora götürdüm krem felan verdi fayda etmedi..
yine götürmeyi düşünüyorum..
önerebileceğiniz,işe yarayacak yöntemler veya kremler varsa paylaşırmısınız.

Çok çok geçmiş olsun.
Bize doktor madedcessol,anestol,trosyd üç kremi yazdı.hepsinden minik bir parça nohut tanesi kadar alıp karıştırıp sürüyordum,hemen iyileştiriyordu.anestol ağrı kesici bu nedenle bir dk sonra acı falan da hissetmiyor bebiş.Netten araştırabilir ya da Dr unuza sorabilirsiniz.Ben gerektiğinde kullanıyorum.
Umarım en kısa sürede geçer.

Son düzenleme:
Back