canım pişikten bende çok çektim hala çekiyorum bi seferinde bebeğim dersi komple soyuldu hani güneşte yanarsın yaprak yaprak soyulurya o şekil seninde bebeğin büyük ihtimal egzama olmuştur çünkü inatçı pişikler egzamaya çeviriyo
benim götürdüğüm dr hemen eczanalerde yapılan özel bi ilaç hazırlattı ondan sonra geçti her çocuk dr uda bu tarz karışımları bilmezmiş bence hiç vakit kaybetme hemen bi dermatoloji uzmanına götür
ıyı gelırse bana yaz ama önce temızle ılık suyla ya da ıslak mendılle
hayır sakın çocuğunuzun poposunu ıslak mendille slmeyin demekki tahriş ediyor eğer kullanıyorsanz ıslak mendi,l önce onu bırakın sadece duru suyla yada beyaz sabunla yıkayın .. kremde trosyd yada bepanthen sür arkadaşım geçmiş olsun...
canım arkadaşında dediği gibi bir dermatoloğa götür bende kızıma her banyodan sonra zeytin yağ sürüyorum hem doğal hemde kızımın cildi pamuk gibi oluyor her altını açtığında yıkayıp zeytin yağ süre bilirsin hem zararıda olmaz travozol kremi kızımın boynu pişik olmuştu sağlık ocağındaki doktor verdi ama geçirmedi zeytin yağ birde pişik kremi vardı kızımın pavloderm çok iyi gelmişti yara olmuştu boynu artık benim kızım 14 aylık doğduğundan beri zeytin yağ kullanıyorum nacizane fikrim
ooooooo daha almadınmı troyst we trawozol al sabah aksam sur oo sen alana kadar cocuk delınecekkevet canım dermatoloğa götürecem artık...
hiçbirşey fayda etmiyor çünkü.
şimdi saf zeytinyağı sürüyorum..
Trosyd pomad'la hametan pomad ( yağ bazlı olan ) karıştırıp 3 gün süreyle ( kesinlikle daha fazla değil ) sabah akşam sorunlu bölgeye uygulamalısın.kızlar 18 aylık kızım var 2 aydır pişik.
kullanmadığım şey kalmadı ama geçmiyor..
yavrum hergün acıyor acıyor deyip duruyor.
bi ara bez değiştirdim ondan dolayı oldu sanırsam ve hala geçmedi...
bu arada doktora götürdüm krem felan verdi fayda etmedi..
yine götürmeyi düşünüyorum..
önerebileceğiniz,işe yarayacak yöntemler veya kremler varsa paylaşırmısınız.
Saf zeytinyağı falan sürme bence. Zeytinyağı ne kadar asidik bir yağ bilgin var mı??evet canım dermatoloğa götürecem artık...
hiçbirşey fayda etmiyor çünkü.
şimdi saf zeytinyağı sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?