Bebeğim 14 haftalık fakat ben hiç hareketlerini hissetmiyorum :(

gulsahcoban

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
31
1
6
35
Muğla
Genelde bebeklerin hareketini anneler ne zaman hissedebilir ben hiç hissetmiyorum normalmiş bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Genelde bebeklerin hareketini anneler ne zaman hissedebilir ben hiç hissetmiyorum normalmiş bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

20.haftada hıssedersın en erken 17 18haftalar bıtınce ama ılk gebelık olunca 20 haftadaN önce kestıremessın bebek mıbagırsak hareketımı dıye yanı daha çok erken allah hayırla kurtarsın....

Daha cok erken hissetmen icin :)
Ben 18+6da hissetmistim.kisiden kisiye gore degisebiliyor,24.haftaya kadar yolu var ;)

Genelde ilk gebeliklerde 16. haftadan sonra falan hissedilir. Benim şuan ikinci gebeligim ve 9 haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. ;)) eğer ilk gebeliginse endiselenme bir iki haftaya kadar pitpit diye atamalarını hissedersin. Saglikli bir gebelik gecirmen dileğiyle. ..

16. haftadan sonra bagirsak hareketleri gibi birseyler hissetmeye baslarsin...
Daha sonralari bu hissiyatlar artmaya baslar...
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasib etsin insallah... :nazar:

Çok teşekkür ederim hanımlar umarım herkes bebeğini sağlıklıca kucağına alır :D Evet benim ilk gebeliğim o yüzden çok acemiyim yardımlarınıza çok teşekkür diyorum allah hepinizde razı olsun :nazar:

Kuzum bekle 3 4 hafta sonra hissedeceksim bende senin gibiydim şimdi 18 haftalik gecen haftadan beri baya hissediyorum doktora sordm hissettigim bebegimmi yoksa baska biseymi diye bebegimmis :) doktor karnima vurdukca oda tekme atiyor cok güzel birsey hissettiginde anlayacaksin dunyanin en guzel seyi olduğunu tabi caninida yakiyor o ayri gece yarisi tekmeyle uyanıyorrum :)) doktorum bu kizdan cekecegin var simdiden durmuyor dedi :))

Ben 30 haftalık hamileyim kızımın hareketlerini 21. Haftaya kadar hiç hissetmedim sonraki haftalarda günde 1 kac tekme şeklindeydi.24. Haftadan itibaren kızımın hareket etmedigi bir an yok :) hic canını sıkma canim

15.hafta erken zaten hareket hissetmek için..ben 18.haftadan itibaren hissetmeye başladım.şuan 21 haftalığım ve git gide artıyor hareketleri..

Back
X