Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebegim 11 bucuk aylik-kilo ve boy icin ne dersiniz
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba
bebegim iki hafta sonra bir yasina giriyor
bugün kontrol vardi kilosu 10.800 gr
boyu 78 cm
sizce nasil? doktor süper dedi bende öyle düsünüyorum
gelgelim sosyal paylasim sayfamda bu mutlulugumu paylasayim dedim bircok kisi
masallah kilou
yok baya kiloluymus vs gibi yorumlar
yani etkilenmiyorum ama ben siz hanimlara soruyorum sizlerin nasil tecrübesi olan yada bu zamanini hatirlayan
tesekkür ederim
benimde bebeğim şu an 13 aylık tatlım maaşallah senin bebeğinede Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benimkide 12 ayında gittiğimizde 11.200 ve 77 cm.di herkes kilolu v.s desede benim için sağlıklı olması önemli olan ve 11 aydan beri durmadan yürüyor hareketli yavaş yavaş zayıflayacak gibi geliyor bana zayıf yada kilolu olması önemli olmadı hiç bi zaman sağlıklı olsun yeter dedim ne aşırı zayıf nede aşırı kilolu iyi bişey değil malum eğer çok mu kilolu diye üzülüyorsan zamanla hareketten normale dönüyorlar zaten
benimde bebeğim şu an 13 aylık tatlım maaşallah senin bebeğinede Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin benimkide 12 ayında gittiğimizde 11.200 ve 77 cm.di herkes kilolu v.s desede benim için sağlıklı olması önemli olan ve 11 aydan beri durmadan yürüyor hareketli yavaş yavaş zayıflayacak gibi geliyor bana zayıf yada kilolu olması önemli olmadı hiç bi zaman sağlıklı olsun yeter dedim ne aşırı zayıf nede aşırı kilolu iyi bişey değil malum eğer çok mu kilolu diye üzülüyorsan zamanla hareketten normale dönüyorlar zaten
yok yok kizimin görüntüsü cok iyi
ee tabi birazcik göbis var ama bebeklerde normal degil mi göbis
86 beden giyiyor
ee birazda kime cektiyse midesini pek seviyor :)
daha yürümedi benim ki ama ordan oraya tutuna tutuna acayip hizla gidiyor sanirsam yürümesi yakin
spkür sagliginda sorun yok
o zaman seninkiyle ayniymis hemen hemen
13 aylik demek yürüdümü basladimi yürümeye ?
onbir aydan beri kendi başına yürüyor canım benimki şükür sağlığında sorun olmasında az tombişlik bebeklere çok yakışıyor zaten :) benimki belki şimdi kilo kaybetmiştir bile çünkü artık yürümeyi geçti koşuyor nerdeyse bilmiyorum 12. ayında aşıyla beraber tartılmıştı herşeyi yiyor çok şükür anne sütünede düşkün yürüdükçe kilo kaybeder dedi zaten herkeste bakalım zaman gösterecek sağlıklı olsunlarda tek yeter zaten
benimki iste tutunarak evin heryerini geziyor
ama daha yürümedi bakalim ne zaman yürüyecek
ilk bebegim cok heyecanli hersey yaa:)
sagliklari yerinde olsun yüzleri gülsün hep insallah :)
evet canım herşeyi ilk tattığımız için heralde ilk yürümesi ilk konuşması ilk dişi hep çok mutlu ediyor insanı benimde ilk bebeğim henüz çok taze 3 yıllık evliyim zaten Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versn bide ilk bebek olunca herşeyi hala anneme soruyorum ne zaman dişi çıkar şunu nasıl yer ne zaman konuşur felan diye :)