• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim 1 yaşında ama basmıyor:((

zulalkumsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
55
0
86
İstanbul
bebeğim 1 yaşında ve basmıyor.5 saniye ayakta durduktan sonra hemen oturmak istiyor ve basarken de basışı sağlam değil gevşek.bugün doktorumuz 1 yaşındaki bir bebek yürüyemese bile sağlam basabilmeli dedi.kontrol etti ve ortopedik bir durum olduğunu zannetmiyorum dedi.nörolojik olabilirmiş.canım çok sıkkın.bir sürü test verdi ve sonuçlar çıkınca bir de nöroloji doktoru bakacak.inşallah bir sorun yoktur.aranızda bebişi aynı durumda olan var mı?

Moralini bozma canım her çocuk bir olmaz ki. Sen doktorun istediği testleri yaptır ama pozitif düşünmeye çalış. ıleride büyüyünce bunları bebeğine anı olarak anlatırsın inşallah. ınşallah herşey yolunda çıkar.

bebeğim 1 yaşında ve basmıyor.5 saniye ayakta durduktan sonra hemen oturmak istiyor ve basarken de basışı sağlam değil gevşek.bugün doktorumuz 1 yaşındaki bir bebek yürüyemese bile sağlam basabilmeli dedi.kontrol etti ve ortopedik bir durum olduğunu zannetmiyorum dedi.nörolojik olabilirmiş.canım çok sıkkın.bir sürü test verdi ve sonuçlar çıkınca bir de nöroloji doktoru bakacak.inşallah bir sorun yoktur.aranızda bebişi aynı durumda olan var mı?

canım umarım bi sorun yoktur örümcege falan bindrmişmydn sen yinede ugraş ver basması için

ciddi bir durum olduğnu zannetmıyorumyasakkelime,benim ilk oğlum 8 aylikken kendi kalkıp yürüdü:nazar:,hiç emeklemedisositososito,ikinci oğlum(şu an 1 yaşında ve 1 ay)9 aylik emeklemeye başladı:emir_bebek:,ayağa kalkma dahi istemiyordu,bir yaşını kutladıktan sonra bir hafta geçti,ben odamı toparlıyordum,bebişim halıda oynyordu,yatağıma tuttu,ayağa kalktı ve koşa koşa gittidelikafadulden,ben şok oldum:1shok:,ne apıcağımı şaşırdım,şimdi ise bütün evimi kurcalıyorlaelaelaelaelae,kesinlikle oturmak istemiyor:roflol:,sadece deve kuşu gibi koşyor:jeyyar:,merak etme,canını da sıkma,bebekler kendi güveni geldiğinde kalkıp yürürler,sana da sadece onun peşinde koşmasını kalırkaydirigubbakcemile4:nazar:

bencede önemlli bişey yoktur benim oğlum on yaşında 10 aylıkken yürüdü emeklemedi
ayrıca bebekler zaten ilk yürümeye başladıklarında genelde parmak uçlarında yürürler
biz anneler zaten hep aynı şeyi yapıyoruz niye diğer bebekler diye başlıyoruz unutmayalım bizler gibi bebeklerde farklı :)
kendini üzme bebişin yürümeye başlıyınca biraz daha yürümese olucakmış aslında diyeceksin arkasında koşarken :)))

Back