- 17 Mayıs 2022
- 301
- 83
- 28
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın. Bir haftalık sapmalar normal karşılanıyor. Bir hafta önde ya da geride olması sorun edilmiyor. Doğum tarihinizi şimdilik buna göre ayarlamanıza gerek yok. 30lardan sonra doktor bununla ilgili birşeyler söyleyecektir.Merhabalar benim adet tarihim 19 Ocak 6 Şubat'ta da transfer oldum 1 gün geriden geliyordu bebeğim normalde 10 hafta 6 gün olması lazımdı ama 11 hafta 4 gün çıktı nasil oluyor iyi birseymi doğum tarihini ona goremi hesaplamak gerekiyor ilk gebeligim tam bilmiyorum da
Anladım çok teşekkürler kesin olarak ozaman belli oluyor galibaMerhaba, sağlıkla kucağınıza alın. Bir haftalık sapmalar normal karşılanıyor. Bir hafta önde ya da geride olması sorun edilmiyor. Doğum tarihinizi şimdilik buna göre ayarlamanıza gerek yok. 30lardan sonra doktor bununla ilgili birşeyler söyleyecektir.
5.gün embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu acaba?
Anladım çok teşekkürler doktorum dediğiniz gibi herşey normal dedi ilerki haftalarda daha net belli olurBebekler bazen 2 haftaya akdar ileri yada geri cikabiliyor. Dogum tarihi normal adet tarihinize gore olur. Yani degismiyor. 2 haftadan fazla onden yada geriden gelmesi problem anlamina gelebilir ama. Seker gibi durumlara isaret edebilir. Sizinki gayet normal. Doktorunuz sorun olursa soyler zaten.
Kesin olarak hiç bir zaman belli olmuyor :))). Ancak sezaryen günü verilirse bir o kesin oluyor. Yoksa bu bıdıklar birden bire gelmeye de karar verebiliyorlar, bir anda gelir gibi yapıp içeride 1 ay daha da durabiliyorlar :)) hamilelik hep bir süprizAnladım çok teşekkürler kesin olarak ozaman belli oluyor galiba
Saglikla sevgiyle buyusun omru uzun olsun insallahAnladım çok teşekkürler doktorum dediğiniz gibi herşey normal dedi ilerki haftalarda daha net belli olur
Anladım çok teşekkürler haklısınız sağlıkla doğsun bebislerimizKesin olarak hiç bir zaman belli olmuyor :))). Ancak sezaryen günü verilirse bir o kesin oluyor. Yoksa bu bıdıklar birden bire gelmeye de karar verebiliyorlar, bir anda gelir gibi yapıp içeride 1 ay daha da durabiliyorlar :)) hamilelik hep bir süpriz
Amin çok teşekkürlerSaglikla sevgiyle buyusun omru uzun olsun insallah
Amin teşekkürlerNormal bı durum ileri geri oynama olur, zamanla düzelir, bebiş bu kendine özgü bı gelişimi var zorla hesaplara uyacak hali yok, sağlıkla büyüsün inşallah
Tüp bebekte son adet tarihinden itibaren hesaplama yapılmaz diye biliyorum.5.gün embriyosuydu
Doğrudur tüp bebek yaptirdigim doktorda kontrole gitttigim doktorda son adet tarihinden itibaren hesaplama yaptırdıkları için teşekkürler bilgi içinTüp bebekte son adet tarihinden itibaren hesaplama yapılmaz diye biliyorum.
5. Gün embriyosu Transfer gününde 19 günlük olmuş oluyor.
Görüntü ekledim ve bu hesaplamaya göre üç aşağı beş yukarı farklılık göstere biliyor.
Kendi tüp bebek doktorumdan duymadım bu bilgiyi ama internette bu bilgi yazıyor ve ChatGPT de aynısını dediDoğrudur tüp bebek yaptirdigim doktorda kontrole gitttigim doktorda son adet tarihinden itibaren hesaplama yaptırdıkları için teşekkürler bilgi için
Anladım teşekkürler sağlıkla kucağiniza alın inşallahKendi tüp bebek doktorumdan duymadım bu bilgiyi ama internette bu bilgi yazıyor ve ChatGPT de aynısını dedi
Doktorumun hemşiresinden öğrendiğim ilk muayenede değilde (kese görmede) ikinci muayenede embriyoya göre hesaplama yapıyor doktor demişti.
Amin hep birlikte inşAllahAnladım teşekkürler sağlıkla kucağiniza alın inşallah
AminAmin hep birlikte inşAllah![]()
Merhaba canim hayirli olsun. Gebelik önden de gidebilir ilerleyen zamanlarda geriden de gelebilir. Sen internetten transfer zamanina gore hesaplama yaptir.Merhabalar benim adet tarihim 19 Ocak 6 Şubat'ta da transfer oldum 1 gün geriden geliyordu bebeğim normalde 10 hafta 6 gün olması lazımdı ama 11 hafta 4 gün çıktı nasil oluyor iyi birseymi doğum tarihini ona goremi hesaplamak gerekiyor ilk gebeligim tam bilmiyorum da