• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim 1 hafta önde gidiyor.Doğumumuzu nasıl hesaplayacağız?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Merhaba sevgili bayanlar normalde 9.haftanin içinde olmamız gerekiyor doktor 10.haftanin başındayız dedi bebeğim önde gidiyor sizce bir sıkıntı olur mu ? Ve ikili testi kendi hesabima göre mi doktorun hesabina göre mi ,doğumu da ayni sekilde nasıl hesaplayağız ?

Doktor yapmasi lazim bu hesabi.
Benim de 5 gün önde gidiyor diye dogum tarihini 5 gün öne çekti. Bazen cihazın ölcümüne göre de fark ediyor.

Doktor yapmasi lazim bu hesabi.
Benim de 5 gün önde gidiyor diye dogum tarihini 5 gün öne çekti. Bazen cihazın ölcümüne göre de fark ediyor.
Benim son adet tarihim belli değil düşük yaptım o tarihte cok karışık benim gün hesaplarım ve maalesef sabit doktorum yok artık düzgün birini bulana kadar uğraşacağım epey :/

Benim son adet tarihim belli değil düşük yaptım o tarihte cok karışık benim gün hesaplarım ve maalesef sabit doktorum yok artık düzgün birini bulana kadar uğraşacağım epey :/
Yine de bir hafta cok bisey farketmez son anlarda duruma gore bakilir. Cunku zamanla iler giden geri gelip normale donebiliyor geride giden normal olabiliyor. Mesela iki tarama 11. Ve 14 haftalarda sen 12+4 gibi yaptirsan yine sınırlar icinde yapilmis olur.

Canim benim de 1hafta kadar onden gidiyor. 11.haftada muayeneden sonra doktorum 12+0 la 12+3arasinda 2li taramayi yaptirabilirsin dedi. Doktorun zamani gelince soyleyecektir ne zaman yaptirman gerektigini. Doguma kadar da gelisimde cok seyler degisebilir zamani geldiginde doktorlarimiz gerekli hatirlatmalari ve uyarilari yapacaklardir diye dusunuyorum :)

Back