- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
TeşekkürlerKıyamam ben ya... Çok geçmiş olsun annesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerKıyamam ben ya... Çok geçmiş olsun annesi.
Nedense ilk aklıma bu geldi. Umarım önemli bir şey değildir. Bebeklere her merhem de kullanılmıyor. Ben de şöyle bir sey yaşamıştım; o zaman üniversiteside falandim. Prison Break izlemeye dalmışım ve aynı ayağımın üstünde oturmuşum. Ayağımı üç gün yere basamadim ama kremle düzeldi.Agrısı olup olmadığını anlatmadık çünkü normalde de hep bağıran ağlayan bir bebek :)
Çok ilginçmiş ilk defa duydum böyle birsey.
Evet gripten olabilirmıs ama bebeğimde hiç belirti yok . Grip adına yaniGeçmiş olsun.
Oğlumda da senede bir iki kere tekrar eden bir durumdu. Aynen anlattığınız gibi sekerek , topallayarak yürüyordu. Kaç defa doktora götürüp film çekildi sayısını hatırlamıyorum bile.
Yakın zamanda grip tarzı bir rahatsızlık geçirmişti o yüzdenmiş .
güldürdünüz beni vallaNedense ilk aklıma bu geldi. Umarım önemli bir şey değildir. Bebeklere her merhem de kullanılmıyor. Ben de şöyle bir sey yaşamıştım; o zaman üniversiteside falandim. Prison Break izlemeye dalmışım ve aynı ayağımın üstünde oturmuşum. Ayağımı üç gün yere basamadim ama kremle düzeldi.
Teşekkür ederimBir bilgim yok da geçmiş olsun demeye geldim.
Ne mutlu bana Micheal in suçu o kadar yakışıklı olmasaydıgüldürdünüz beni valla
Daha önce geçirmedi mi ?Evet gripten olabilirmıs ama bebeğimde hiç belirti yok . Grip adına yani
Oglumda cok sık olurdu ozellikle viral enfeksiyonlardan sonra.Herkese merhaba
22 aylık kızım 3 gündür aksayarak yürüyor
Sizlerin basına da böyle bir durum geldi mi
Kendiliğinden geçti mi ?
Bugün 3. Günü
Doktora götürdük ancak doktor muayene dahi etmedi ve bunun çok normal bir durum olduğunu bir hafta sonra da devam ederse götürüp film çektirmemiz gerektiğini söyledi
ben çok kafama taktım
Bebekler grip olunca da böyle yürüyebilirmiş bir süre , doktor bu şekilde dedi ama kızımda hiçbir bulgu yok bu sekilde
Birkaç gün daha bekleyip geçmez ise farklı bir doktora gideceğim
Masallah diyeyim . 4 aylıkken geçirmişti en sonDaha önce geçirmedi mi ?
Hiç oturmuyor ki bebeğimbüyüme ağrısi olabilir mi acaba?
yani burkma falan olsa ağrıdıği icin sizlanirdi da en azindan diye dusunuyorum.
bir de o aylarda değisik degisik yuruyebiliyorlar parmak ucunda, geri geri seke seke benim kizimda o aylarda eline baston gibi cubuk alip degisik degisik yururdu bilemedim oyuzden.
insallah bir seyi yoktur.
birde w şeklinde mi oturuyor?
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimBuarada sebebsiz oldugu da cok oldu.
Yakın zamanda gecirdigi bir hastalik olmadan da topalladigi da olurdu.
Fark ettiğim birsey olmadı hiçAynı şey küçük kızımın başına geldi baştan öyle 2 gün yürüdü daha sonra üstüne düşmedim gün içinde hareketlerini takip ettim bir daha yaptığını görmedim. Bacağı incinmiş olabilir mi?
Teşekkür ederim. Grip sonrası muayene edildi evet, domuz gribiymiş eklemlere vurmuş. Bırakın aksamayı, yere bıraktığımız an yıkılıyordu, aklım çıkmıştı. Ama çabuk toparladı ağrı kesici falan derken ertesi gün ayaktaydı.Gecmıs olsun size de .. o zamanlarda aksama topallaması oldu mu oğlunuzun ?
Bir de tetkik yaptılar mi hiç
okula başlayinca da uykum var yorgunumHiç oturmuyor ki bebeğim
Oturmasını bilmiyorum inanın . Hep ayakta çünkü