Canım uyuzu olduğunuzu daha doğrusu buna temaslı olduğunuzu aile hekimine söyle. Eğer imkan varsa cildiyeye git. Onlar eğer küçükse ona özel karışım veriyor. Sizin ise ailecek ilaç kullanmanız lazım krem yada şampuan şu bit şampuanı varta krawel mi ne heh işte onu kullanın.
Ayrıca göbek deliği neden öyle??
Lütfen sordum diye beni yanlış anlamaGjbek deliği normal değil mi b? Fıtık vardı geçti ama biz normal diye düşünülorduk rengi koyu ama büyüyünce açılır diye. Yarın çoçuk domtoruna gideceğis. Ciydiyeye randevu bulamadık.
Evet söylayeceğim ve göbek deliğinin dengini de söylerim bugun rutin kontrol var ama çoçuk doktoru cildiye değil. Bi sorarımLütfen sordum diye beni yanlış anlamabana göbek deliği mor yani koyu gibi bişey mi var demek istedim. Fıtık göbek deliği altında mı acaba o şekil renk yapmaz diye biliyorum. Doktora girdiğinizde lütfen uyuz temaslı olduğunu söyleyin
Kıyamam ya.gorumceninki de tam cahillik ne diye veriyorsun madem hastalık var.konusamiyor derdini de anlatamiyor yazık.cildiyeye götürün gerekirse özele zorlanmasin ç
Gittin mi canım sonuç neEvet söylayeceğim ve göbek deliğinin dengini de söylerim bugun rutin kontrol var ama çoçuk doktoru cildiye değil. Bi sorarım
Gittim çoçuk doktoruna bu uyuza benzemiyor ama uyuz geçmişiniz olduğunuz için net değil demek doıru değil dedi. Hametan krem verdi. Ordan geldikten sonra 3-4 saat sonra yine altını açtığımde bu kez daha da çoğalmıştı kızarıkları Salı günü alerji tebtine götürmeyi düşünüyorum. Alerji testinde kan alınmıyor değil mi ? Yani sosyal medyada iördüıüm alınmıyordu. ?Gittin mi canım sonuç ne
Vallahi canım bak şöyle diyim...Gittim çoçuk doktoruna bu uyuza benzemiyor ama uyuz geçmişiniz olduğunuz için net değil demek doıru değil dedi. Hametan krem verdi. Ordan geldikten sonra 3-4 saat sonra yine altını açtığımde bu kez daha da çoğalmıştı kızarıkları Salı günü alerji tebtine götürmeyi düşünüyorum. Alerji testinde kan alınmıyor değil mi ? Yani sosyal medyada iördüıüm alınmıyordu. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?