Bebegi Ters Olup Donen Var mi

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
Merhaba,
Dun kotnrolum vardi. 33 hafta 4 gunluk. Iki hafta once dogum pozisyonu alan bebegim ters donmus. 2400 gram, 45 cm. Doktor tekrar donebilecegini soyledi. Su durumda sezeryan gozukuyor dedi. Bir onceki dogumum normaldi. Bebegi benim gibi olup, donen var mi? Iri bir bebek oldugu icinde donmezse diye endise ediyorum.

Benim bebeğimde 27 de Doğum pozisyonuydu 29 da ters olduğunu öğrendim Benimde ilk doğumum normal çok stresliyim dönmezse diye :KK43:

Ben 29 haftalıkken gittiğimde sordum doktoruma dönmüş mü diye. Yok dedi, daha zamanı var döner dedi. Şu anda 31 haftalık, dönmüş mü dönmemiş mi bilyorum ama döndüğünü de sanmıyorum. Son saatlerde bile dönen bebekler oluyormuş ya. :) o yüzden stres yapmamak lazım. İsteyen bebeğin dönmesi için belli hareketler var, onları da yapabilir.

Ben 29 haftalıkken gittiğimde sordum doktoruma dönmüş mü diye. Yok dedi, daha zamanı var döner dedi. Şu anda 31 haftalık, dönmüş mü dönmemiş mi bilyorum ama döndüğünü de sanmıyorum. Son saatlerde bile dönen bebekler oluyormuş ya. :) o yüzden stres yapmamak lazım. İsteyen bebeğin dönmesi için belli hareketler var, onları da yapabilir.
Ben yapıyorum canım bi haftadır egzersizlerin hepsini yaptım bol su içip yürüyüş yapıyorum ama döndü mü dönmedi mi nasıl anlıcam bilmiyorum hiç :KK43:

X