• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği rota olan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilek__c

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
19
0
86
İstanbul
bebeğim 4 aylık rotavirüs kaptı çok fena ishal.yavrum 2 günde 1,5 kilo verdi.3 gün hastanede yattık.acaba eski kilosuna ne zaman döner....:çok üzgünüm:

canım çok büyük geçmiş olsun inş.en kısa sürede iyileşir bebeşin.valla ben bundan çok korktuğum için rota virüs aşılarını yaptırdım.inş. geçer sıkma canını moralini yüksek tut çok büyük grçmiş olsun

bebeğim 4 aylık rotavirüs kaptı çok fena ishal.yavrum 2 günde 1,5 kilo verdi.3 gün hastanede yattık.acaba eski kilosuna ne zaman döner....:çok üzgünüm:

canım biz de 15 gün önce atlattık o hastalığı.Hiç canını sıkma kendini toparlayınca yemeğe saldırıyor.Hemen topluyorlar kendilerini.Biliyorsundur ama bol bol su ver bebeğine.Ek gıdaya geçtiysen çorba ver mutlaka.Benimki acayip kusuyordu ateş ve ishale ek olarak.yarım saatte bir az az besledim.
İnşallah çabuk atlatırsınız.

bende bu konuda bilgi almak istiyordum.kızım 2.ayın içinde ve rota asısı yaptırmak gerekiyormuş drumuz dedi.yalnız yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.dilek c sen yaptırmısmıydın?ona rağmenmi rota oldu?

canım rota aşısı yapılıncada bebekler rota geçiriyormuş ancak daha hafif atlatıyorlarmış....ayrıca rotavirüsün birden fazla çeşidi varmış.(yani hepatit a b c gibi).ama sen yinede yaptır olursada hafif atlatsın yavrucuk...2 aylık aşılarla beraber aynı gün yaptırman gerek aşıyı.....

inşallah biran önce hafifler.emmekte istemiyor artık.ısrarla veriyorum memeyi ama bazen alıyır bazen almıyor.sütüm geri gidecek ve bebeğim emmeyi biırakacak diye korkuyorum........

Canım sütün gitmez merak etme. Aylarca emzirmeyip sonra emzirdiğinde sütü gelenler bile oluyor. Sen kalbini ferah tut. Bebişin verdiği kiloları kolayca alır, sen merak etme...

ben bebeğimin rota virüs aşılarını 3. ve 5.aylarında yaptırdım .bencede kesilikle yapılmsı gerekiyor .

Back