• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegi reflu olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

efsunkarr

20.10.14 " Gülüşün binbir teselli "
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.658
2.630
248
Bebegim kusmamasina ragmen sikayetlerimizden reflu teshisi konuldu.. Motilium ve gaviscon infant kullanmaya basladik ama kizim sadece anne sütü almasina ragmen kabiz oldu surekli agladi.. Ne yapacagimi bilemedim acaba kullanimini mi yanlis yaptim mituliumu her emzirmeden 20dk once gavisconu da emzirmeden hemen once bir paketini veriyorum.. Sizler nasil kullaniyorsunuz kabizlik yapti mi?z

Bebegim kusmamasina ragmen sikayetlerimizden reflu teshisi konuldu.. Motilium ve gaviscon infant kullanmaya basladik ama kizim sadece anne sütü almasina ragmen kabiz oldu surekli agladi.. Ne yapacagimi bilemedim acaba kullanimini mi yanlis yaptim mituliumu her emzirmeden 20dk once gavisconu da emzirmeden hemen once bir paketini veriyorum.. Sizler nasil kullaniyorsunuz kabizlik yapti mi?z
kılo kaybı oldu bebegınde oncesinde ilaç vermedi doktor bıze benmde bebgme reflu dedı bıhafta falan sut urunlerı ıçp yeme dene belki sut alerjısı vardır bebegınızın cnku ben denedim artık kusmuyor bu arada bebgm 55 gnluk

Back