• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği reflü olan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

h.efe

tüm varlığım efe'm
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
49
0
286
İzmir
bebeğimin kusması durmadığı için dün doktora götürdüm reflü dedi benimle aynı kaderi paylaşan var mı.....

gaviscon kullanıyoduk ama kabız yaptı,kontrolde başka bi ilaç istiycem.siz ne kullanıyosunuz canım..

bana da gaviscon ve motilium verdi şırınga gibi bişeyle çekiyorsun dorudan bebeğin azına veriyorsun bir hafta sonra kontrole götüreceğim ayrıca bebeğinin hırıltısı oluyor mu?

vardı ama şuan kalmadı.nefes alamıyor astımlı gibi ses çıkarıyodu ama şükürki şimdi daha ii.inşallah seninkide kısa zamanda düzelir..

benim bebeğimde 6,5 aylık . biz de gaviskon kullanıyoruz. kusması devam ediyor hala. ilacı nasıl içiriyorsunuz ben çok zorlanıyorum. yardım edin lütfen.

benim bebeğimde 6,5 aylık . biz de gaviskon kullanıyoruz. kusması devam ediyor hala. ilacı nasıl içiriyorsunuz ben çok zorlanıyorum. yardım edin lütfen.

yarısını tükürüyo zaten.kalanıda soytarılık yaparak içirmeye çalışıyorum.

merhaba benim kızım 4,5 aylık reflülü.bizim dr bebeklerin hepsinde reflü olabileceğini büyüdükçe geçeceğini söylüyor. gaviscon bizde kullandık yaklaşık üç ay kadar ama pek faydasını göremedik. artık vermiyorum. mamaya yada çayına katıyordum günde 3 kere, dr içmezse katabilirsin demişti.hazırlamasıda içirmeside zor bir ilaç faydasınıda göremeyince bıraktık biz. zamanla geçecek inşaallah herkese acil şifalar dilerim..

Back