Bebeği Pişik Olanlar

kelebek41

Kalbinurum
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
799
9
Kızlar kalbinur bir haftadır pişik bir sürü krem denedim yok mu bunun bi çaresi yahu
popoda yok
kukusunda ve yanlarında var.
bezimiz ıslak mendilimiz aynı neden oldu anlamadım
önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
aşı yaptırırken bugün hemşire ıslak mendili çıkar hayatından dedi
iyide ilk kez kullanmıyoruzki
mafoldumben

Benim oğlumdada var gibi bende bugün farkettim..Sıcaklardan olmuş olabilir bide artık fasla çiş yapmadıgından çok sık değiştirmiorum ondanda olmuş olabilir..

Altını değiştirirken yıkıyorum poposunu..pişik kreminide sürüyorum.inş. düzelir

arkadaşım pişikten en çok benim oğlum çekti.ıslak mendili kullanmıyorum pamuğu ılık suyla ıslatıyorum ve altını öyle temizliyorum pişik kremleri işe yaramaz ne marka olursa olsun en iyisi doğal olan hakiki zeytinyağı.bebeğinin altını pamukla temizle daha sonra temiz bir pamuğa zeytinyağı sür ve pişik olan bölgeye sür bir süre sonra iyleşecek ve daha pişik omayacak emin ol.

bende sürekli ıslak mendil kullanıyorum hatta doğduğundan beri falan.
benim çok şükür altında yok sadece belinde var bezin bel kısmı yapmış.bepanten sürüyoruz nerdeyse 2 kutu bitti küçücük yere hiç faydası olmadı.banada zeytinyağı dedi bir komşu bakalım geçmezse bende deneyeim denemekten bir zararı olmaz.

dün sitede başka bir yerde yıne bu konuda okudugumda arko krem demısler dun denedım
kızarıklıgını azıcık almıs :S

Ecem canım çok geçmiş olsun..Bence de ıslatılmış pamukla silmende fayda var..Biz de antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştık ve maalesef pişik olmuştu..Herşeyi denedim ama fayda gördüğüm yöntemi söyleyeyim..Silverdin ya da Anestol isimli ağrı kesici kremler var, ikisinden birini alıp bir peçetenin üzerine 50 kuruş büyüklüğünde sık, bu kremin üzerine de mavi bepantenden yine aynı miktarda sık ve iyice birbirine yedir ve prensesin kukusuna sür, bol bol sürmende fayda var zaten ertesi güne gitmiş oluyor pişik..Biz bu yöntemle hallettik..Ama asıl pişik oluşmasını önlemek istiyorsan; 1 küçük şişe halis zeytinyağının içine doğal kantoron çiçeklerini at..1 ay kadar beklemesi gerek ama 2 haftada yeterli olur..Her alt açmaya bundan sürersen pişik falan olmuyor...Zaten kantoron çiçeğinin yaraları çabuk iyileştirme özelliği bilinir; yüzünde kolunda bacağında herhangi bir çizik olduğunda da sürebilirsin ertesi güne çizik mizik kalmıyor..Tekrar geçmiş olsun canım..

nerycim sağol bitanem onlarıda deniyeyim
anestol var zaten evimde elimi kolumu çok yakarım ben ocak başında onun için kullanıyordum
üzülüyorum kızım için
ama tavsiyelerini deneyeceğim evimdeki zeytinyağı halis değil
riviera
bakalım bulabılecekmıyım
ızmıre gıdıcem 1-2 haftya annemde vardır bellki

canım benim çok geçmiş olsun.hepimiz yavaş yavaş yaşamaya başladık bu pişik olayını.benimde kaanımın bezinin geçtiği yanlarda oldu hemde baya bi oldu.kaç tane krem kullandıysam fayda etmedi.en sonunda burdan bi arkadaşımız elescon solüsyonu önerdi.hakikatten bu kadar faydalı olacağını düşünmemiştim.2 günde nerdeyse tamamen geçirdi.herkese tavsiye ediyorum.

Ben hametan krem kullandım arada poposuna zeytin yağıda sürdüm neredeyse hiç pişik olmadı

ben her bez değiştirmem de hametanı kullanıyorum pişik sorunu yaşamadık bir de buralar çok sıcak malum altına naylon serip gündüzleri altını bağlamıyorum, şimdi emekliyor evet ama serdiğim naylon oda boyunda üzerine de çarşaf seriyorum olup bitiyor

X