2 yıldır evliyim ve 7 aylık oğlum var. O kadar sıkıntı cektim ki onun ailesinin yüzünden ne anlatsam az kalır hep kendi ailem destek çıktı ve atlattık şimdi benim ailemide istemiyor eşim neden dediğimde seni değiştiryolar diyo sürekli konuşuyorsun aklını karıştırıyolar diyo halbuki böyle bişiy yok. Bize maddi manevi hele oğlum konusunda tam destekler. Ailem 2 saatlik uzağımda zaten ama telefon görüşmelerimide kısıtlıyo neyse çocuğum için susup tamam diyorum. 2 gün sonra aile terapistine gidicez tek umudum orası ordada düzelmezse artık bitirmek istiyorum ama korkuyorum oğlum küçük ailem arkamda maddi durumları da iyi. Korkum yapabilrmiyim yarın öbürgün keşke boşanmasaydın der mi oğlum?Tek düşüncem oğlumun psikolojisi. Allah herkesin yardımcısı olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeği olup boşanmayı düşünenler
- Konu Sahibi ceren9316
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Aile terapistine gittiken sonra kararını ver canım. Sen elinden geleni yapmış oluyorsun böylece. Evliliğinize bir şans daha vermek demektir bu. Eğer mutsuzsan, evin huzursuzsa, hayatın zindansa bu çocuğuna daha büyük bir kötülük.
Babasından o bosanmayacak sen bosanacaksin. O, yine onun babası. Ama iyi düşün ölç tart öyle karar ver. Ailenin arkanda olması da güzel bir şey. Daha kolay olacak bu durum senin için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Babasından o bosanmayacak sen bosanacaksin. O, yine onun babası. Ama iyi düşün ölç tart öyle karar ver. Ailenin arkanda olması da güzel bir şey. Daha kolay olacak bu durum senin için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
Boşan demek kolay ama babasız çocuk büyütmek çok zor bence. Buyutenleri takdir ediyorum. 3 aydir esim yok tek basimayim cok zorlandim hic kolay degil. Meger varligi yetiyormus .Yakın arkadaşım da oğlunu krese yazdırmis çocuk annesine neden bizim soyadimiz farklı demiş.
Yani son son son seçenek olsun.
Yani son son son seçenek olsun.
- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
Terapisttende sonuç alamazsan eger boşanmayıda gerçekten istiyosan boşan. Şimdi çocugum kücük ilerde neden yaptın der diyede korkma. Yaşı ilerleyip aklı sarınca hiç boşanamazsın dahada zor oluyo. Ahh ahh...
Ailen sana destekmiş ne güzel. Yıpratma kendini olan kadınlara oluyor.
Ailen sana destekmiş ne güzel. Yıpratma kendini olan kadınlara oluyor.
- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
Yani çocuk olmasa çek git derim ama bir insanın sorumlulugu çok farklı bisey. O çocuğa karşı anne baba olarak sorumluluklarımiz var ben ne yaparsa sineye çekin demiyorum asla demem. Şunu diyorum . Çocuğun için sonuna kadar mücadele etmelisin. Yeri geldi çocuğum için özür de Diledim yeri geldi alttan da aldım. Çocuğum için yapmayacağım şey yok. Onun mutlu sıcacık bir evde yaşaması için. Çok şükür mutluyum şu an. Benimle beraber eşim de çaba sarfetti. Ben kızımın mutluluğu için cehennem ateşinde yanmaya razıyım. Gerek kalmadı çok şükür ama :)
Sizinle aynı fikirdeyim bu sebeplerden bi kaç gün önce boşanmanın eşiğinden döndüm..Yani çocuk olmasa çek git derim ama bir insanın sorumlulugu çok farklı bisey. O çocuğa karşı anne baba olarak sorumluluklarımiz var ben ne yaparsa sineye çekin demiyorum asla demem. Şunu diyorum . Çocuğun için sonuna kadar mücadele etmelisin. Yeri geldi çocuğum için özür de Diledim yeri geldi alttan da aldım. Çocuğum için yapmayacağım şey yok. Onun mutlu sıcacık bir evde yaşaması için. Çok şükür mutluyum şu an. Benimle beraber eşim de çaba sarfetti. Ben kızımın mutluluğu için cehennem ateşinde yanmaya razıyım. Gerek kalmadı çok şükür ama :)
- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
yanmayın insAllahYani çocuk olmasa çek git derim ama bir insanın sorumlulugu çok farklı bisey. O çocuğa karşı anne baba olarak sorumluluklarımiz var ben ne yaparsa sineye çekin demiyorum asla demem. Şunu diyorum . Çocuğun için sonuna kadar mücadele etmelisin. Yeri geldi çocuğum için özür de Diledim yeri geldi alttan da aldım. Çocuğum için yapmayacağım şey yok. Onun mutlu sıcacık bir evde yaşaması için. Çok şükür mutluyum şu an. Benimle beraber eşim de çaba sarfetti. Ben kızımın mutluluğu için cehennem ateşinde yanmaya razıyım. Gerek kalmadı çok şükür ama :)
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.727
- 798
Sizinle aynı fikirdeyim bu sebeplerden bi kaç gün önce boşanmanın eşiğinden döndüm..
Kadınlar çocukları için her türlü şeye katlanıyor. Çocuğu mutlu olsun diye mutsuz pekçok kadın var. Annelerimiz vefakar, boşuna cennet ayakları altına serili değil.
- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
Zaten bence dünya hala dönüyorsa gerçekten melek anneler sayesinde dönüyor. .Sizinle aynı fikirdeyim bu sebeplerden bi kaç gün önce boşanmanın eşiğinden döndüm..
- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
Aynı fikirdeyim. Boşuna annelik verilmemiş Yaradan tarafından. Bu fedakarlığı kaç erkek yapar ki.. adı üstünde anne.. evladının mutluluğunu kendi mutluluğunun önünde tutuyor.Kadınlar çocukları için her türlü şeye katlanıyor. Çocuğu mutlu olsun diye mutsuz pekçok kadın var. Annelerimiz vefakar, boşuna cennet ayakları altına serili değil.
- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Birçok neden var. Aslında çok iyi biridir insanlığı güzeldir. Ama ne olduysa bi kaç kez madde kullanırken gördüm itirf etti. Bağımlısı değilim 4 ay bile içmedim içmem olur biter dedi söz verdi. İnandım çocugum babasız olmasın dedim. Görmedim daha ama şüphe hep içimde. Yeterki babasız kalmasın oğlum dedim. İnternet yoluyla bi çok kez kadınlarla konuştuğunu gördüm sineye çektim. Araştırmaya korkuyorum açıkcası yapıyo yapmıyo bilmiyorum şu an. Ailesi başlı başına sorun düşünün düğünümdeki takılar bile birinden ödünç alınmış haberim yoktu. Bir sürü sorun. Sağolsun eşimin annesi her fırsatta beni oğluna kötüler ondan dolayı hep tartışırız. Kalıp mücadele etmek istiyorum ama bu sırf oğlum için. Kendisi çok ilgisiz buda en büyük problem elinde hep telefon oyun oynar. Hiç düşünmez bilmediğim bi şehirde ondan başka kimsem yok oda iyicene yalnızlığa sürükledi beni. Çıkamıyorum işin içinden imtihanım buymus diyorum. Dediğim gibi tek korkum oğlum ileride keşke ayrılmasaydınız babam yanımda olsaydı demesi.Açıkçası tam olarak sorun ne anlayamadım. Hakaret küfür içki kumar aldatma eve bakmama parayı sağa sola savurma. Yani boşanmak için sorununuz nedir
- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Adam madde bağımlısı ama emin de değilsiniz yani. Peki geçinebiliyor musunuz ? Bu adam çocuğunuzun nafakasını kadına ve maddeye mi yatırıyor tespit edin sorunla yüzleşin ve bu adamdan kurtulun.Birçok neden var. Aslında çok iyi biridir insanlığı güzeldir. Ama ne olduysa bi kaç kez madde kullanırken gördüm itirf etti. Bağımlısı değilim 4 ay bile içmedim içmem olur biter dedi söz verdi. İnandım çocugum babasız olmasın dedim. Görmedim daha ama şüphe hep içimde. Yeterki babasız kalmasın oğlum dedim. İnternet yoluyla bi çok kez kadınlarla konuştuğunu gördüm sineye çektim. Araştırmaya korkuyorum açıkcası yapıyo yapmıyo bilmiyorum şu an. Ailesi başlı başına sorun düşünün düğünümdeki takılar bile birinden ödünç alınmış haberim yoktu. Bir sürü sorun. Sağolsun eşimin annesi her fırsatta beni oğluna kötüler ondan dolayı hep tartışırız. Kalıp mücadele etmek istiyorum ama bu sırf oğlum için. Kendisi çok ilgisiz buda en büyük problem elinde hep telefon oyun oynar. Hiç düşünmez bilmediğim bi şehirde ondan başka kimsem yok oda iyicene yalnızlığa sürükledi beni. Çıkamıyorum işin içinden imtihanım buymus diyorum. Dediğim gibi tek korkum oğlum ileride keşke ayrılmasaydınız babam yanımda olsaydı demesi.
İleride de oğlunuza senin geleceğini mahvetmesin kendi bataklığına seni de çekmesin diye tüm riskler alıp seni kurtardım oğlum minvalinden konuşursunuz. Yeter ki evladınızı üvey baba elinde eziyet çektirmeyin
Şu anda yine kullanıyomu bilmiyorum 2 ay öncesine kadar evet emindim çünkü kendi itiraf etti. Daha kullanmıyorum diyo ama ne kadar doğru bilemiyorum. Anlamıyorum da kullanıp kullanmadığını eskisine göre inanılmaz agresif tabi bu sinirlilik halinde de yadırgayamıyorum şüpheliyim sadece. Herşeyin hayırlısını diliyorum aile terapisini salıya erteledi iş sebebiyle bakalım ne olacak son çarem buAdam madde bağımlısı ama emin de değilsiniz yani. Peki geçinebiliyor musunuz ? Bu adam çocuğunuzun nafakasını kadına ve maddeye mi yatırıyor tespit edin sorunla yüzleşin ve bu adamdan kurtulun.
İleride de oğlunuza senin geleceğini mahvetmesin kendi bataklığına seni de çekmesin diye tüm riskler alıp seni kurtardım oğlum minvalinden konuşursunuz. Yeter ki evladınızı üvey baba elinde eziyet çektirmeyin