Merhaba arkadaşlar, 4 aylık bebeğim var çok şükür.Bebek büyütmek zormuş.. Bir de sürekli kucakta gezmek isteyen bir bebişse..o yüzden simdiden 2016 kpss b grubuna çalışmaya başladim.Fakat hal böyle ve ben çok yorgun oluyorum uykusuz kalıyorum. Benim durumumda olan arkadaşlarımdan destekleşip beraber fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.Evet kızlar siz bebeğinizle nasıl çalışıyorsunuz sınava ?
Merhaba mare, bir bilsen ne kadar zor. Bebeğim uyandığında ilgi istiyor.
Bende de hal can kalmıyor.
Sen nasıl yaptın ? Plan yapabilmiş miydin?
Senin adına çok sevindim mare. Peki kaç puan aldın? Lisans mı önlisans mı?
Marecim tarih dersine nasıl çalışıyordun ?
Kamu yönetimi mezunuyum canım. Ramazan hoca şimdi zorlu egitimde ders anlatıyor. Onu dinliyorum ama ağzından her cikan kelimeyi yazmaya çalışıyorum. Durdur yürüt yapıyorum, 10 dk lık videoyu ancak 40 ila 50 dk arasında bitiriyorum. Acayip zaman kaybı oluyo zaten bebeğim de var bu yöntemle nasıl biter tarih dersi bilmiyorum...Nasıl çalışmalıyım yazmazsam da olmaz söz uçar ama yazı uçmaz.Sen hocayı dinlerken nasıl yapiyordun mesela?
Her dersten kaç net yapmıştın acaba
Canim bende onlisansim. 87.2 puan aldimBen önlisanstan girdim. Puanım 87,5 ama ilk atamada o kadar az kadro verdiler ki bize malesef atanmam çok zor mecbur haziranı bekleyeceğim. Olsun atanayımda artık ne zaman olursa..
Kpss ile ilgili sormak istediğin her konuda yardımcı olurum çünkü ben hazırlanırken çok detay araştırdım herşeyi.
Materyal,videolar olsun çok çok araştırdım. Bana da faydalı olanlar var.
Canim bende onlisansim. 87.2 puan aldim
Senin bolum ne ?
İnşallah bu puanlarla ataniriz.
Bolumununuzden atama oluyor mu canim ?Benim bölüm banka ve sigorta. Umarım atanırız bu gidişle bu kadar az alımla umudum azaldı.
Bolumununuzden atama oluyor mu canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?