Gebeliğe Hazırlık Bebeği olmayanlara dua..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zekta

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
2.984
3.823
53
Pazar günü yapılacak dua...

Eklentiler

• 59353FCC-AAFF-489B-9C9D-BD3BAF6162AC.jpeg
    59353FCC-AAFF-489B-9C9D-BD3BAF6162AC.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
Mutlaka yapın canlar sadece bugüne özel bi dua

İlk gün ikindi vaktinden sonra niyetinizi dileğinizi belirtip iki rekat hacet namaZı sonra da yedi defa şahmeran duası okuyup bunu her gün okursanız rabbim dilediğinizi kabul eder inşallah.hacet namazını sadece ilk gün kılacaksınız.diğer günler yedi defa şahmeran duasını okuyacaksınız. İnternetten kılınışını ve şahmeran duasını öğrenebilirsiniz. Rabbim herkese nasip etsin.ben sadece bir gün uyguladım sonra gebelik testi yaptım ve çok şükürr🙏🏻🤰🏻

İlk gün ikindi vaktinden sonra niyetinizi dileğinizi belirtip iki rekat hacet namaZı sonra da yedi defa şahmeran duası okuyup bunu her gün okursanız rabbim dilediğinizi kabul eder inşallah.hacet namazını sadece ilk gün kılacaksınız.diğer günler yedi defa şahmeran duasını okuyacaksınız. İnternetten kılınışını ve şahmeran duasını öğrenebilirsiniz. Rabbim herkese nasip etsin.ben sadece bir gün uyguladım sonra gebelik testi yaptım ve çok şükürr🙏🏻🤰🏻
Canım ne güzel hamişsin sonunda rabbim bana da nasip etsin inşallah İlk güb dediğin zilhicce ayının ilk günümü yoksa niyet edip başladığımız ilk gün mü?

Zilhicceninmi canım

Şimdi baktım da bugün zilhicce ayının 1.gün daha

Okurum canım az önce hacet namazımı kıldım hacet duasını okudum kendi duamı yaptım sonra şahmeran duasını okudum İnşallah tez vakitte hamile kalırım rabbim şifa versin...
Canım benim inşallah rabbim kabul eder eğer hayırlıysa yeterki biz isteyelim isticeğimiz hiç bişey rabbime ağır gelmez ♥️

Canım ne güzel hamişsin sonunda rabbim bana da nasip etsin inşallah İlk güb dediğin zilhicce ayının ilk günümü yoksa niyet edip başladığımız ilk gün mü?
Valla yanlış Bilgi vermek istemem cnm ama bende internette gördüklerimi yazdım. Başladıgın herhangi bir gün . Hacet namaZı zaten dilek namaZı diye geçer .şahmeran duasıda Allah’ın birçok ismini barındırdığı için istek ve dilekler için okunması makbulmüş.peygamber efendimiz de okuyormus bu duayı . İnşallah cnm önümüzdeki ay seninde güzel hayırlı haberini alırız sen de çok güzel bir hamiş olursun 🤗😍🥰🤰🏻

Valla yanlış Bilgi vermek istemem cnm ama bende internette gördüklerimi yazdım. Başladıgın herhangi bir gün . Hacet namaZı zaten dilek namaZı diye geçer .şahmeran duasıda Allah’ın birçok ismini barındırdığı için istek ve dilekler için okunması makbulmüş.peygamber efendimiz de okuyormus bu duayı . İnşallah cnm önümüzdeki ay seninde güzel hayırlı haberini alırız sen de çok güzel bir hamiş olursun 🤗😍🥰🤰🏻
Amin inşallahh

Kızlar bugün yapılması gerekiyor cuma günü hürmetine okuyalım
canim burda zilhicce ayinin 3 ünde okunmali diye yaziyor. zilhicce ayinin 3 ü de pazar gününe denk geliyor. islama göre önce o günün gecesi geliyor sonra gündüzü yani pazar gündüzden okunmali bu. sen neden cuma günü icin dedin anlamadim ?

Back