Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederizz :)Kızlar bugün yapılması gerekiyor cuma günü hürmetine okuyalım
Saati yok ama dimi ? Yarım saat sonra abdest alıp başlayacağım nasipse :)Mutlaka yapın canlar sadece bugüne özel bi dua
Yok canım aynen yap hemen bende duyar duymaz hemen atiyim didiimSaati yok ama dimi ? Yarım saat sonra abdest alıp başlayacağım nasipse :)
Oku canım inşallah fayda görürüzGecen yilda okumustum simdide okuyayim insallah![]()
Okudum canım Rabbim inşallah hemen kabul eder duamı :)Yok canım aynen yap hemen bende duyar duymaz hemen atiyim didiim ♥
Canım ne güzel hamişsin sonunda rabbim bana da nasip etsin inşallah İlk güb dediğin zilhicce ayının ilk günümü yoksa niyet edip başladığımız ilk gün mü?İlk gün ikindi vaktinden sonra niyetinizi dileğinizi belirtip iki rekat hacet namaZı sonra da yedi defa şahmeran duası okuyup bunu her gün okursanız rabbim dilediğinizi kabul eder inşallah.hacet namazını sadece ilk gün kılacaksınız.diğer günler yedi defa şahmeran duasını okuyacaksınız. İnternetten kılınışını ve şahmeran duasını öğrenebilirsiniz. Rabbim herkese nasip etsin.ben sadece bir gün uyguladım sonra gebelik testi yaptım ve çok şükürr![]()
Zilhicceninmi canımİlk gün ikindi vaktinden sonra niyetinizi dileğinizi belirtip iki rekat hacet namaZı sonra da yedi defa şahmeran duası okuyup bunu her gün okursanız rabbim dilediğinizi kabul eder inşallah.hacet namazını sadece ilk gün kılacaksınız.diğer günler yedi defa şahmeran duasını okuyacaksınız. İnternetten kılınışını ve şahmeran duasını öğrenebilirsiniz. Rabbim herkese nasip etsin.ben sadece bir gün uyguladım sonra gebelik testi yaptım ve çok şükürr![]()
Amiiin canım benim inanarak yaptığımız herşey bize güzel bir şekilde geri döner :)Okudum canım Rabbim inşallah hemen kabul eder duamı :)
Valla canım bana bugün dendi garantiye almak için üst üste 3 gün yapalım :)Şimdi baktım da bugün zilhicce ayının 1.gün daha
Canım şimdi tekrar sordum bugün 1 ymiş ayın pazar günü yine oku tamam garanti olsun :)Okudum canım Rabbim inşallah hemen kabul eder duamı :)
Okurum canım az önce hacet namazımı kıldım hacet duasını okudum kendi duamı yaptım sonra şahmeran duasını okudum İnşallah tez vakitte hamile kalırım rabbim şifa versin...Canım şimdi tekrar sordum bugün 1 ymiş ayın pazar günü yine oku tamam garanti olsun :)
Canım benim inşallah rabbim kabul eder eğer hayırlıysa yeterki biz isteyelim isticeğimiz hiç bişey rabbime ağır gelmezOkurum canım az önce hacet namazımı kıldım hacet duasını okudum kendi duamı yaptım sonra şahmeran duasını okudum İnşallah tez vakitte hamile kalırım rabbim şifa versin...
Valla yanlış Bilgi vermek istemem cnm ama bende internette gördüklerimi yazdım. Başladıgın herhangi bir gün . Hacet namaZı zaten dilek namaZı diye geçer .şahmeran duasıda Allah’ın birçok ismini barındırdığı için istek ve dilekler için okunması makbulmüş.peygamber efendimiz de okuyormus bu duayı . İnşallah cnm önümüzdeki ay seninde güzel hayırlı haberini alırız sen de çok güzel bir hamiş olursunCanım ne güzel hamişsin sonunda rabbim bana da nasip etsin inşallah İlk güb dediğin zilhicce ayının ilk günümü yoksa niyet edip başladığımız ilk gün mü?
Amin inşallahhValla yanlış Bilgi vermek istemem cnm ama bende internette gördüklerimi yazdım. Başladıgın herhangi bir gün . Hacet namaZı zaten dilek namaZı diye geçer .şahmeran duasıda Allah’ın birçok ismini barındırdığı için istek ve dilekler için okunması makbulmüş.peygamber efendimiz de okuyormus bu duayı . İnşallah cnm önümüzdeki ay seninde güzel hayırlı haberini alırız sen de çok güzel bir hamiş olursun![]()
canim burda zilhicce ayinin 3 ünde okunmali diye yaziyor. zilhicce ayinin 3 ü de pazar gününe denk geliyor. islama göre önce o günün gecesi geliyor sonra gündüzü yani pazar gündüzden okunmali bu. sen neden cuma günü icin dedin anlamadim ?Kızlar bugün yapılması gerekiyor cuma günü hürmetine okuyalım