• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği olanlar acil lütfen

Kan değeri hakkında bilgim yok.

Ter konusuna gelince nasıl giydiriyorsunuz? Ev kaç derece? Bunlar da önemli..
Sonuçta sizden de sıcaklık geliyor ona.
Bir miktar terlemesi normal.
Oğlumun ense ve boyun kısmı terler. Kalın da giydirmem aslında..
Üşütmemesi için gece uykusunda sık sık kontrol ederim..

Son bir hafta dir iki kat giydirmeye başladım öyle çok sıkı giydirmedm evin sıcaklığı da normal sıcaklık yani terlemesi bir yana terinde sanki tuz var o beni korkutuyor

Husnukuruntu da olabilir.temiz demisler kotuyu cagirmayin.benim bebegime yasamaz dediler neden yasamiyormus o kadar emek verdim bal gibi yasayacak asil sen yasama dedim doktora

Ben çok takıntılıyim dir ileri de birşey olursa diye düşünmeden alamıyorum kendi mı

Benım bebegımde oyle oluyo emzırdıgımde kafası acayip terlıyo dediğin gıbi sim dökmüş gıbı teri parlıyor

Saçının içine filan dikkat ettiğiniz de küçük parıltılar oluyor mu.? Küçük tuzlar gibi sim gibi parlıyor mu.? Bugün yıkadım birşey yok ama terledği zaman anında beliriyor

Saçının içine filan dikkat ettiğiniz de küçük parıltılar oluyor mu.? Küçük tuzlar gibi sim gibi parlıyor mu.? Bugün yıkadım birşey yok ama terledği zaman anında beliriyor
Oluyo kafa komple ter içinde birinden duymustum süt çekerken zorlanıyolarmıs oyüzden olabilirmiş. Bıde vitamin eksıkligindende olabılıyomus

Bes aylik bebegim var ve evet kafasi ozellikle meme emerken cok terliyor. Gece uyurken de. Endiselendim ama dr normal demisti sadece kafa terliyor.

Konuyu yanlış yere açıyorum farkındayım, ama en hızlı buradan yorum alabilirim.

Benim iki aylık bir bebeğim var, kistik fibrozis tahlilinde birinci topuk kanı temiz çıkmıştı ikincisi 117 değer le yüksek çıktı denildi tekrar topuk kanı alındı 8.49 geldi sonuç normal dendi.
Ama benim icim hiç rahat değil yaşadığım şehir de üniversite hastanesi yok allah nasip eder se bir hafta sonra götürmeyi düşünüyorum ter testi için konumuza gelirsek.
Bebeği olan arkadaşlar bebeğiniz fazla terliyor mu.?
Benim bebeğim her emzirme de kafası su gibi oluyor ve o teri sim dökmüş gibi parlıyor sizinkin de de varmı öyle birşey.?
Benmi boşuna kuruntu yapıyorum.?
Bebegim 17 aylık hala cok terler emerken

Konuyu yanlış yere açıyorum farkındayım, ama en hızlı buradan yorum alabilirim.

Benim iki aylık bir bebeğim var, kistik fibrozis tahlilinde birinci topuk kanı temiz çıkmıştı ikincisi 117 değer le yüksek çıktı denildi tekrar topuk kanı alındı 8.49 geldi sonuç normal dendi.
Ama benim icim hiç rahat değil yaşadığım şehir de üniversite hastanesi yok allah nasip eder se bir hafta sonra götürmeyi düşünüyorum ter testi için konumuza gelirsek.
Bebeği olan arkadaşlar bebeğiniz fazla terliyor mu.?
Benim bebeğim her emzirme de kafası su gibi oluyor ve o teri sim dökmüş gibi parlıyor sizinkin de de varmı öyle birşey.?
Benmi boşuna kuruntu yapıyorum.?
evet canım boşuna kuruntu yapıyorsun allahın izniyle. tıpatıp aynı şeyi bizde yaşadık. sağlık ocağından arayıp değer yüksek çıktı hemen hastaneye götürün dediler. götürdük çok şukür normal çıktı. hastanedeki doktor böyle gelen çok oluyor genellikle yanlış çalışılıyor dedi. benim oğlumda emerken çok terlerdi aynı sizin tarif ettiğiniz gibi. şimdi 2 yaşında hala uyurken sırılsıklam olur

evet canım boşuna kuruntu yapıyorsun allahın izniyle. tıpatıp aynı şeyi bizde yaşadık. sağlık ocağından arayıp değer yüksek çıktı hemen hastaneye götürün dediler. götürdük çok şukür normal çıktı. hastanedeki doktor böyle gelen çok oluyor genellikle yanlış çalışılıyor dedi. benim oğlumda emerken çok terlerdi aynı sizin tarif ettiğiniz gibi. şimdi 2 yaşında hala uyurken sırılsıklam olur

Çok sagolun icim biraz olsun rahat şimdi

Back