Bebeği olanlar acil lütfen

_aLoNeAnqeL_

İki prenses annesi (:
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
658
642
23
Konuyu yanlış yere açıyorum farkındayım, ama en hızlı buradan yorum alabilirim.

Benim iki aylık bir bebeğim var, kistik fibrozis tahlilinde birinci topuk kanı temiz çıkmıştı ikincisi 117 değer le yüksek çıktı denildi tekrar topuk kanı alındı 8.49 geldi sonuç normal dendi.
Ama benim icim hiç rahat değil yaşadığım şehir de üniversite hastanesi yok allah nasip eder se bir hafta sonra götürmeyi düşünüyorum ter testi için konumuza gelirsek.
Bebeği olan arkadaşlar bebeğiniz fazla terliyor mu.?
Benim bebeğim her emzirme de kafası su gibi oluyor ve o teri sim dökmüş gibi parlıyor sizinkin de de varmı öyle birşey.?
Benmi boşuna kuruntu yapıyorum.?

Merhaba ,emzirme sırasında terlemesi normal küçücuk ve emmek için efor sarfediyor. Bir çok bebek terler dert edinmeyin.
Topuk kani sonucunda en son normal dendiyse kafanıza takacak bir şey yoktur.

Benim kızım doğduğunda saçları çoktu çok terliyodu şu an da terliyo tabiki onun sıcaklığı ve benim ısımla terliyo bol kaynamış su içirin terleyen çocuk su içebilir ama keain kaynatıp soğutun

Kan değeri hakkında bilgim yok.

Ter konusuna gelince nasıl giydiriyorsunuz? Ev kaç derece? Bunlar da önemli..
Sonuçta sizden de sıcaklık geliyor ona.
Bir miktar terlemesi normal.
Oğlumun ense ve boyun kısmı terler. Kalın da giydirmem aslında..
Üşütmemesi için gece uykusunda sık sık kontrol ederim..

Emerken enerji kaybi oldugundan genelde ter olur test sonuclari hakkinda bilgim yok.topuk kani sonucu normalse donus yapilmiyor bildigim kadariyla

Yaşadığım şehrin sağlık müdürlüğünü aradım ve sonucu temiz dendi ama bir huzursuzluk var icim de

Peki terin küçük tuz parçaları gibi birşey oluyor mu du

Yaşadığım şehrin sağlık müdürlüğünü aradım ve sonucu temiz dendi ama bir huzursuzluk var icim de
Husnukuruntu da olabilir.temiz demisler kotuyu cagirmayin.benim bebegime yasamaz dediler neden yasamiyormus o kadar emek verdim bal gibi yasayacak asil sen yasama dedim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…