Bebeği olan arkadaşlarım çok çooooooook acil yardım lütfennnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben bir ara conformil kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam hafif pütürlü bir mamaydı büyük biberon ucuyla kullanıyordum ama çocuklarım tadını beğenmemişlerdi ben de sma kullandım istersen sor doktoruna sma yı

Bende bu ikisini söyleyecektim 9 aydan sonrada golden goat tavsiye edebilirim keçi sütünden imal ediliyor
Golden goat yeni bebeklere de veriliyor mu? Bir yakinim bunu kullaniyor ama bebegi kac aylik bilmiyorum ...

açıkçası kaç aylıkken başlanıyor bilmiyorum üzerinde yazar arkadaşım ben bu mamayı keşfettiğimde benimkisi 8/9 ay lık falandı

En iyisinden siralarsak,

1.Golden goat(kecisutu icerikli)
2.Hipp (organikmis)
3.Smalac

Ben de aptamil pronutra kullaniyorum 3 aydir. Zararli oldugunu ben de okudum. Biraz kabizlik yapti. Mamasinin icine 1 cay kasigi SAF zeytinyagi katiyoruz, yine yapamazsa kaka cikis yerine zeytinyagi suruyoruz biraz. Faydasini gorduk. Tv lerde de bu sekilde cikti, eskilerin de yaptigi bir yontem. Cok zorda kalinca bunu uyguluyoruz.
Sen de bir dene istersen.

Buarada,apramilde seker var galiba. Ben de aptamili degistirmeyi dusunuyorum.
Golden goat veya hipp e gececegim. Fiyat daha pahali ama olsun ikizlerime deger..

Zamanında ebeveynlerımız bıze kendi yaptıkları muhallebilerle beslemişler.Bu şekilde beslemek sağlıksız mı?? Bebek maması mı vermek gerekiyor sadece.. Bende bilgim yok öğrenmek için soruyorum.

doktor doğru söylüyo pronutraya geçmelisin bi süre sonra alışır bebek,aptamil 1 kullanıyorum bu ay inşallah 2 ye geçicez

Bebeği olan ve mama kullanmak zorunda kalan değerli arkadaşlarım.
Öncelikle söyleyeyim yurt dışında oturuyorum. Bebeğim doguldugundan itibaren çeşitli nedenler yüzünden mama kullanmak zorunda kaldım. Ve hiç bir mama olmadı birinin tadını beğenmedi, biri qaz biri kabızlık biriyleyse doymadı. En son Nutrıcıa firmasının(Aptamil,Bebelac üreten firma) Nutrilon comfort markasını kullandım ve 2 aydır ki fena değil eh işte. Şimdi de doktor diyor ki comfort ve ya comformil olan mamalar tedavi amaçlı çok kullanamazsın geç pronutraya. Sorum şu: comformili 6 ay kullanan varmi? Kullanıp da yan etkisini görenler var mi? İnanın ağlamak istiyorum mama konnusu açıldığında. Başım o kadar çekmiş ve hala çekecek gibi duruyor. Bir de aptamildeki gdo hakkında bilginiz varsa paylaşın lütfen...Önceden zaman ayırıp okuyan cevap yaza bilen ve ya bilmeyen tüm arkadaşlara minnetdarım...

Merhaba..
Allah bağışlasın yavrunuzu..
Benim bebeğim de sıkıntılı dönemlerde 3 aylıkken bıraktı memeyi..
Biz de mamaya geçtik..
İlk olarak bebelac aldık olmadı, aptamil aldık olmadı..
Doktorumuz "bazı bebeklerde damak zevki oluyor farklı tatlar arıyorlar" demişti..
Bize iki mama önermişti..
Humana ve Golden goat..
Biz humanayı denedik çok güzel yemişti..
1 yaşına kadar yedi nerdeyse...

M mulatka Bu arada ben de aptamil ile ilgili olumsuz şeyler duyduğum için pek vermek istememiştim...
Hiçbir mamayı yemiyordu onu da sevmedi zaten iyi ki de sevmemiş : )

Bugun 4 paket golden goat keci sutu bazli mama siparisi verdim,umarim iyidir. Folik asit acisindan cok zenginmis,sekersiz laktoz var.Anne sutune en yakin tat keci sutuymus.
Lakin bunda bile az miktarda klorur,konala varmis.
Hipp de de var mi acaba katki maddesi?

Aptamil de, konala yagi,seker vs diye biliyorum ve bazi testlerde basarisiz olmus. Dr um onermisti ama bebeklerim gunasiri kaka yapiyor ve zorlaniyorlar biraz,

kızlar siz deneyımlısınızdır cocugu olanlar

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum:KK43: ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim:KK43:( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

X