Bebegi karninda ölen

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
Kizlar 16+3günlük hamileyim. 15.haftamda kontrole gittim çok şükür hersey yolundaydı cinsiyetimizi bile öğrendik. Bebegimin harektlerini az da olsa hissediyordum genelde geceleri harekt halinde oluyordu ve icim rahatlıyor uyuyordum. Ama 1 haftadir hic hareketi yok. Ustelik karnimdaki o sertlik kalmadi sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Sali günü doktora gittim fakat doktorum 1 hafta önce baktık bir sıkıntısı yoktu niye geldin diyerek kontrol bile etmedi cok sinirim bozuldu. Ayda bir kontrol yeter yemene içmene dikat et ilaçlarını düzenli kullan diyerek dışarı çıkardı. Suan psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum acaba bebeğe birsey oldu mu kalbi mi durdu neden hareket etmiyor diye korkuyorum. Normal mi bu durumlar. Icimin rahatlatmasina okadar ihtiyacım var ki.

Zaten çok çok erken haftalardasınız hareketini hissetmek için. Bu haftalarda zaten çok zor ve şansa anlaşılıyor. Belki siz uyurken ediyordur hissetmiyorsunuzdur. Çok içiniz rahat etmezse sağlık ocağında kalp atışlarını dinlettirin ebenize

Kafanıza bu kadar taktıysanız başka doktora da gidin . Bazen daha yavaş hareket ediyorlar ama Minnoş Minnoş , zaten yeri de geniş şuan .

Zaten çok çok erken haftalardasınız hareketini hissetmek için. Bu haftalarda zaten çok zor ve şansa anlaşılıyor. Belki siz uyurken ediyordur hissetmiyorsunuzdur. Çok içiniz rahat etmezse sağlık ocağında kalp atışlarını dinlettirin ebenize
16.haftalarda saglik ocağında kalo atışı dinleyebiliyor mu

Hareketleri hissetmen için gerçekten daha çok erken, birden bire kendini hamile hisetmemen çok normal. Kesinlikle başka bir doktora başvur, ne demek bakmamak, psikoloji çok önemli bu konuda. Bazısı daha rahat bazısı daha tedirgin.
Ben 21 haftalık bebeğimi kaybettim yeni yeni hareketlerini hissederdim ama çok sık olmadığı için normal zannederdim. Belirti olarak birșey görmedim ultrasonda kalp atışı yok denildi öyle öğrendik yani. Son kontrolden 10 gün geçmişti mesela benim

ne demek ya daha geçen hafta baktık niye geldin diyen doktora gitme başka doktora al sirayı.. valla gicik oldum... ben hareketleri hissetmesem giderdim mutlaka... kızıma hamileliğim bunu yaşadım.. ilk bebegimi kaybettim.. o yüzden sürekli kontrol ettirdim... piskolokinormal. lütfen gidin:KK43:

Başka doktora gidin baktırın bebeğinize, şu durumda burda kimse yorum yapamaz.

2 çocuk doğurdum, 17 haftada sizin gibi bu sekilde kıpır kıpır hareket etti felan olmaz.
Karnınızın sertliğinin nedeni; başka nedenlerden olabilir.

Oğlumda karnım sertleşmişti 18. Hafta da doktora gittim. Doğum sancılarımın başladığı ve rahim boyumun kısaldığı görüldü. ( Doktorum bana karnıma nasıl bakacağımı öğretmişti taş gibi olursa gel demişti. Nasıl yapılacağını yazmıyorum çünkü bak bu tehlikeli aslında doğumu tetiklersin cok sert yada enteresanlık olunca bi kere yap demisti, ki serlik oluyordu)
Proluton depot+ progestan fitil kullandım.
Baktım sertlik devam ediyor nidicard kullandım.
34. Haftaya kadar.
Oğlum 38. Hafta da doğdu.

Bence mutlaka doktora gidin bişey yok diye gönderilmemeliydiniz.

Hareketleri hissetmen için gerçekten daha çok erken, birden bire kendini hamile hisetmemen çok normal. Kesinlikle başka bir doktora başvur, ne demek bakmamak, psikoloji çok önemli bu konuda. Bazısı daha rahat bazısı daha tedirgin.
Ben 21 haftalık bebeğimi kaybettim yeni yeni hareketlerini hissederdim ama çok sık olmadığı için normal zannederdim. Belirti olarak birșey görmedim ultrasonda kalp atışı yok denildi öyle öğrendik yani. Son kontrolden 10 gün geçmişti mesela benim
Malesef ben o tedirginlerin içindeyim. Oyuzden iki doktora birden gidiyorum. 15 gün bir doktor 15 gün diger doktora gidiyorum. Ustelik bna niye geldin diyen doktorumda özel doktor. Haftaya devletteki doktoruma gidecem. Özeldekini de değiştireceğim. Allahim sizede sabir versin. Düşüncesi bile insani deli ederken siz o acıyı yasamissiniz.

ne demek ya daha geçen hafta baktık niye geldin diyen doktora gitme başka doktora al sirayı.. valla gicik oldum... ben hareketleri hissetmesem giderdim mutlaka... kızıma hamileliğim bunu yaşadım.. ilk bebegimi kaybettim.. o yüzden sürekli kontrol ettirdim... piskolokinormal. lütfen gidin:KK43:
Üzüldüm cnm . Allahim sabir versin evlat acisi zor. Allahim evlatmarimizi bize basgislasin insallh. Benmde doktora sinirim bozuldu çıktım odadan. Ustelik özel doktorum. 1 hafta arayla bakmak zor geldi. Ilk muayene ücretli sonraki 10 gün ücretsiz. Ucretsiz olan zamanda gittim ya parasiz bakmak istemedi. Böyle panik olduğum için hem devlet hem özel iki doktora gidiyorum. Diğer doktorum bu saliya gün verdi. Insallh hersey yolundadir. Teskkr ederim.

X