Çocuk Hastalıkları bebeği kabız olanlara tavsiyem

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cok gecmis olsun size de ;( benim de moralim cok bozuk 4. Gun bugun hala yapmadı . Yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
Bebeğiniz Nasıl oldu ben duphalac verdim iki gündür yapıyor şükür öncesinde 11gün bekledim yine yapmamıştı biraz büyüsün kayısı suyunu deneyeceğim

Ama siz yinede bekleyin yapmazsa verin benim bebeğim 15 günlükten sonra yapmamaya başladı en son 11 gün beklettim yapmadı

Canlar duphalac reçetesiz büyüklere bile verilmiyo ki bebeklerinize doktorunuza danışmadan vermeyin sakın biogay çok iyi geliyo gaza ama düzenli saatlerde vermek Lazım ben onunla Çözümü bulmuştum şuan 11 buçuk aylık çabuk atlattık ve nane çok iyi geliyo tavsiyem ila bin kat iyidir bence duphalac ağır bir ilaç ve aksi olup çocuğu ishalde edebiliyor eczanede çalışmıştım ordan biliyorum

Tabiki doktor tavsiyesiyle veriyorum ona rağmen 5gündür yapmıyor fitil verdim bugün nane Nasıl verdiniz benim bebeğim 78 günlük şimdi

Bende arkadaşım tavsiyesiyle vermiştim kaynatıp süzgeçten geçir 1 Çay kaşığı versen yeter başka bir arkadaşım da Kayısıyı kuru Kayısı ama kaynatıp 1 veya 2 Çay kaşığı vererek çözüm bulmuştu ama ben nane de Çözümü bulunca vermemiştim yine de kendin bilirsin canım her bebek hergün yapacak diye bişey yok tabi Bazen de sabunla yaptırıyoduk biz Allahtan kısa sürmüştü bizim ki şuan 11 buçuk aylığız çok şükür

Hepimizinki Allah bağışlasın ama inan zaman geçiyo sadece azıcık sabır oda atlatacak hep öyle gidecek diye bişey yok her gün yeni şeylerine Şahit olacaksın daha diş var diş canını Sıkma geçer herşey bebeğinle hayatın tadını çıkar

Teşekkür ederim geçecek inşallah

Canim merhaba, kabizlik sorununu cozebildinmi? Benim kizim bir aylik ve dun benim yardimimla yapti kakasini, dr sen zeytinyagi sur popuna ikindigi zaman dedi. Bende her defasinda yapmak istemiorum. Sen cozmussundur umarim
Benim oğlumun sorunu 15 günlükken başladı iki kere kulak çöpünü zeytinyağına batırıp dürterek yaptırdım sonra doktor fitil verdi yaklaşık 2'5 aylığa kadar fitil ile yaptırdım sonra 2'5 aydan 4aya kadar duphalac kullandım çok şükür on gündür hiç birşey kullanmıyorum kendiliğinden yapıyor ana kucağı var hafif oturur pozisyonda onda çok rahat yapıyor ama seninki bunu. İçin daha küçük yani sorunun nasıl çözülür bilmiyorum ama bir şekilde çözülecek kafana şakın takma ben çok taktım bayağı çökertti beni dr bana demişti anne sütünün posası yok normal böyle şeyler diye

Bebeğin 5 aylıkmış madem çorbanın içine koyarak verebilirsin istersende kaynat süzgeçten geçirerek suyunu 1 tatlı kaşığı içir canım benim bol su vermeyide unutma inşallah kuzucuğun biran önce atlatır

Oğlum 50 günlük badem yağı versem mi bende siz ne kadarlikken veriyordunuz?

Benim kızım bir aylık sadece mama ile besleniyor ancak bir biberon kadar anne şutu verebiliyorum 8 gündür kabiz doktor fitil verdi iki gündür kulldniyorum içini bosaltman lazım dedi ama bugün fitille bile yapmıyor beş ayrı doktora gittim kimse fayda etmedi bilgisi olan var mi

Mamayi hazirlarken koyu olmamasina dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…