- 14 Ocak 2016
- 283
- 87
-
- Konu Sahibi ebrarzeynep
Bebeğiniz Nasıl oldu ben duphalac verdim iki gündür yapıyor şükür öncesinde 11gün bekledim yine yapmamıştı biraz büyüsün kayısı suyunu deneyeceğimCok gecmis olsun size de ;( benim de moralim cok bozuk 4. Gun bugun hala yapmadı . Yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek
Duphalac bebege veriliyor muBebeğiniz Nasıl oldu ben duphalac verdim iki gündür yapıyor şükür öncesinde 11gün bekledim yine yapmamıştı biraz büyüsün kayısı suyunu deneyeceğim
Cnm kac gun devam ettikten sonra duzeldiEvet sabah 1ml. Akşam 1ml işe yaradı iki dr tavsiyesi ile verdm
Tabiki doktor tavsiyesiyle veriyorum ona rağmen 5gündür yapmıyor fitil verdim bugün nane Nasıl verdiniz benim bebeğim 78 günlük şimdiCanlar duphalac reçetesiz büyüklere bile verilmiyo ki bebeklerinize doktorunuza danışmadan vermeyin sakın biogay çok iyi geliyo gaza ama düzenli saatlerde vermek Lazım ben onunla Çözümü bulmuştum şuan 11 buçuk aylık çabuk atlattık ve nane çok iyi geliyo tavsiyem ila bin kat iyidir bence duphalac ağır bir ilaç ve aksi olup çocuğu ishalde edebiliyor eczanede çalışmıştım ordan biliyorum
Teşekkür ederim geçecek inşallahHepimizinki Allah bağışlasın ama inan zaman geçiyo sadece azıcık sabır oda atlatacak hep öyle gidecek diye bişey yok her gün yeni şeylerine Şahit olacaksın daha diş var diş canını Sıkma geçer herşey bebeğinle hayatın tadını çıkar
Canim merhaba, kabizlik sorununu cozebildinmi? Benim kizim bir aylik ve dun benim yardimimla yapti kakasini, dr sen zeytinyagi sur popuna ikindigi zaman dedi. Bende her defasinda yapmak istemiorum. Sen cozmussundur umarimTeşekkür ederim geçecek inşallah
Benim oğlumun sorunu 15 günlükken başladı iki kere kulak çöpünü zeytinyağına batırıp dürterek yaptırdım sonra doktor fitil verdi yaklaşık 2'5 aylığa kadar fitil ile yaptırdım sonra 2'5 aydan 4aya kadar duphalac kullandım çok şükür on gündür hiç birşey kullanmıyorum kendiliğinden yapıyor ana kucağı var hafif oturur pozisyonda onda çok rahat yapıyor ama seninki bunu. İçin daha küçük yani sorunun nasıl çözülür bilmiyorum ama bir şekilde çözülecek kafana şakın takma ben çok taktım bayağı çökertti beni dr bana demişti anne sütünün posası yok normal böyle şeyler diyeCanim merhaba, kabizlik sorununu cozebildinmi? Benim kizim bir aylik ve dun benim yardimimla yapti kakasini, dr sen zeytinyagi sur popuna ikindigi zaman dedi. Bende her defasinda yapmak istemiorum. Sen cozmussundur umarim
Naneyi nasil kullandiniz benim bebegim bes aylik3 ay boyunca kendi yaptığıda oluyodu 2. Ay başladı bizim ki sabunla yaptı kendi yaptı zeytin yağıda kullandım sonra nane çözüm oldu öylede atlattık Allah'a şükür
Oğlum 50 günlük badem yağı versem mi bende siz ne kadarlikken veriyordunuz?Benim oglumdada bebekken cok kabizlik problemi vardi ve dr bize badem yagini onermisti zeytin yagi biraz asitli oldugu icin yeni dogan bebeklere agir gelebilecegini soylemisti ve badem yagini onermisti badem yagi bagirsaklarida besliyormus bebekleriniz icin denemenizi tavsiye ederim surekli hergun bir cay kasigi kadar veriordum hergun cok rahat yapiyordu simdi ise kabiz oldugu zaman veriyorum sadece cok iyi geliyor ve oglum bazen kendi soyluyor anne kabiz oldum yine yağ ver bana diyor severek iciyor tadi itici gelmiyor.
Ben 1 aylikken vermeye baslamistim cok kabiz oluyordu oglum.Oğlum 50 günlük badem yağı versem mi bende siz ne kadarlikken veriyordunuz?
Mamayi hazirlarken koyu olmamasina dikkat edinBenim kızım bir aylık sadece mama ile besleniyor ancak bir biberon kadar anne şutu verebiliyorum 8 gündür kabiz doktor fitil verdi iki gündür kulldniyorum içini bosaltman lazım dedi ama bugün fitille bile yapmıyor beş ayrı doktora gittim kimse fayda etmedi bilgisi olan var mi