Çocuk Hastalıkları bebeği kabız olanlara tavsiyem

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim oglumdada bebekken cok kabizlik problemi vardi ve dr bize badem yagini onermisti zeytin yagi biraz asitli oldugu icin yeni dogan bebeklere agir gelebilecegini soylemisti ve badem yagini onermisti badem yagi bagirsaklarida besliyormus bebekleriniz icin denemenizi tavsiye ederim surekli hergun bir cay kasigi kadar veriordum hergun cok rahat yapiyordu simdi ise kabiz oldugu zaman veriyorum sadece cok iyi geliyor ve oglum bazen kendi soyluyor anne kabiz oldum yine yağ ver bana diyor severek iciyor tadi itici gelmiyor.

Sabun da süper çözüm benim annem de çok yaptı ve saniyeler içinde direk sabundan sonra yapıyodu bizim ki 3 aydan sonra düzeldi Allah'a şükür şuan 10 ay 7 günlüğüz herşey yolunda ama nane benim vazgeçilmezim oğlumda ❤️

Peki günde kaç kere veriyorsunuz zeytin yağını ben bir kez veriyorum ayrıca debridat şurup ve gaz ilaçı kullanıyorum

Kontrole gittik tekrar biz haftada bi kere kendisi yapıyor artık kakasını zeytin yağını günde iki çay kaşığına çıkarttık biraz katı yapıyor kakasını çünkü sabah bi çay kaşığı akşam bi çay kaşığı yağ veriyorum. 5 gün yapmazsa yarım fitil atıyorum. Düzelecek elbet bakalım.. Sizde hala devam ediyor mu?

3 ay boyunca kendi yaptığıda oluyodu 2. Ay başladı bizim ki sabunla yaptı kendi yaptı zeytin yağıda kullandım sonra nane çözüm oldu öylede atlattık Allah'a şükür

Ben bu dertten çokkk muzdariptim çözümü burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle buldum ona da doktor tavsiye etmiş. Kuru kayısıyı haşlayıp suyundan 2-3 çay kaşığı veriyorum 5-6 saat sonra yapıyor :) bu arada bebeğim 4 aylık sadece anne sütü alıyor.son 1 aydır böyle yapıyoruz önceden fitille lavmanla yaptırıyorduk. Artık kayısı sayesinde sıkıntımız kalmadı çok şükür.
benim bebeğim de 15 günlüğünden beri kakasını kendi yapmıyor ne zamana kadar siz fitille yaptırdınız şimdi 46 günlük çok kötüyüm artık dayanamayacağım 3ayrı doktora götürdüm gaz ilacı bağırsak düzenleyici kullandım nafile

Emin ol zamanla geçiyo sadece sabır hiç geçmiyecek gibi oluyo ama hepsi düzeliyo ki zaman öyle geçiyo bebekler zor büyüyo zahmetli oluyo canım benim inşallah çabucak atlatırsınız❤️❤️❤️

Emin ol zamanla geçiyo sadece sabır hiç geçmiyecek gibi oluyo ama hepsi düzeliyo ki zaman öyle geçiyo bebekler zor büyüyo zahmetli oluyo canım benim inşallah çabucak atlatırsınız❤️❤️❤️
Teşekkür ederim inşallah atlarız dr iki günde bir fitil ver dedi ben erkek çocuğuniçin uygun olur mu dedim o kız çocuğu için çok mu uygun deyip beni azarladı

benim bebeğim de 15 günlüğünden beri kakasını kendi yapmıyor ne zamana kadar siz fitille yaptırdınız şimdi 46 günlük çok kötüyüm artık dayanamayacağım 3ayrı doktora götürdüm gaz ilacı bağırsak düzenleyici kullandım nafile
Biz 2.ayından itibaren kabızlık sıkıntısı çektik. Ben kayısı suyuyla çözümü bulmuştum. Şimdi 10 aylık oldu bir gün kayısı incir yemesin yine hemen kabız oluyor. Ama 5 6 aydan sonra düzeliyor. Kayısıyı deneyin 1-2 çay kaşığından hiçbirşey olmaz merak etmeyin

Fitille yaptırıyoruz şimdilik 15 günden sonrası sıkıntılı geçti iki ayı dolduğu için 10gün bekleyeceğim bı gün 7. Günü bakalım

X