- 14 Ocak 2016
- 283
- 87
-
- Konu Sahibi ebrarzeynep
Peki günde kaç kere veriyorsunuz zeytin yağını ben bir kez veriyorum ayrıca debridat şurup ve gaz ilaçı kullanıyorum
benim bebeğim de 15 günlüğünden beri kakasını kendi yapmıyor ne zamana kadar siz fitille yaptırdınız şimdi 46 günlük çok kötüyüm artık dayanamayacağım 3ayrı doktora götürdüm gaz ilacı bağırsak düzenleyici kullandım nafileBen bu dertten çokkk muzdariptim çözümü burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle buldum ona da doktor tavsiye etmiş. Kuru kayısıyı haşlayıp suyundan 2-3 çay kaşığı veriyorum 5-6 saat sonra yapıyor :) bu arada bebeğim 4 aylık sadece anne sütü alıyor.son 1 aydır böyle yapıyoruz önceden fitille lavmanla yaptırıyorduk. Artık kayısı sayesinde sıkıntımız kalmadı çok şükür.
Teşekkür ederim inşallah atlarız dr iki günde bir fitil ver dedi ben erkek çocuğuniçin uygun olur mu dedim o kız çocuğu için çok mu uygun deyip beni azarladıEmin ol zamanla geçiyo sadece sabır hiç geçmiyecek gibi oluyo ama hepsi düzeliyo ki zaman öyle geçiyo bebekler zor büyüyo zahmetli oluyo canım benim inşallah çabucak atlatırsınız
Biz 2.ayından itibaren kabızlık sıkıntısı çektik. Ben kayısı suyuyla çözümü bulmuştum. Şimdi 10 aylık oldu bir gün kayısı incir yemesin yine hemen kabız oluyor. Ama 5 6 aydan sonra düzeliyor. Kayısıyı deneyin 1-2 çay kaşığından hiçbirşey olmaz merak etmeyinbenim bebeğim de 15 günlüğünden beri kakasını kendi yapmıyor ne zamana kadar siz fitille yaptırdınız şimdi 46 günlük çok kötüyüm artık dayanamayacağım 3ayrı doktora götürdüm gaz ilacı bağırsak düzenleyici kullandım nafile
Hiç mi yapmadi kendiliğinden . Peki doktorlar ne diyo Nasıl süreç64 günlük hala yapmadı kendiliğinden
Cok gecmis olsun size de ;( benim de moralim cok bozuk 4. Gun bugun hala yapmadı . Yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecekFitille yaptırıyoruz şimdilik 15 günden sonrası sıkıntılı geçti iki ayı dolduğu için 10gün bekleyeceğim bı gün 7. Günü bakalım
Allah yardımcımız olsun zor bi süreç anne sutu mu alıyorBenim kizimda 68 gunluk kakasini yapamiyor poposundada catlak var gazida cok ne yapacagimi sasirdim naneyi nasil veriyorsunuz