- Konu Sahibi ebrarzeynep
-
canım benımde 1.5 aylık oglusum var 2 gundur kabızdı dıskısını yapamıyordu doktoru fıtıl verdı ama kullanma dedı alısmasın dedı onun yerıne bıldıgımız cıcek sardunya varya onu sapıyla kopar dedı ucuna zeytın yagı sur ve oglunun popasına koy dedı koydum ve 5 dakıka gecmeden oglusum dıskısını yaptı rahatladı bence sende oyle yap zararlı bısey degıl kesınlıkle
emzirirken sütüm çok yağlı olduğu için bebişim sık sık kabız oluyordu 5 6 günde bir tuvaletini yapıyordu o günlerdede halimizi düşünün.götürmediğim doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı ama ne çare,en sonunda doktorumuz bir tavsiyede bulundu;kulak çubuğu varya arkadaşlar onun pamuklu kısmını zeytinyağına batırıp poposundan içeri verin bu arada bacaklarını karnına bastırın birkaç kere tekrarlayınca faydasını göreceksiniz umarım işinize yarar biraz zor ama hadi kolay gelsin...
Yazıı ta 2006 da yazılmış :)emzirirken sütüm çok yağlı olduğu için bebişim sık sık kabız oluyordu 5 6 günde bir tuvaletini yapıyordu o günlerdede halimizi düşünün.götürmediğim doktor kullanmadığımız ilaç kalmadı ama ne çare,en sonunda doktorumuz bir tavsiyede bulundu;kulak çubuğu varya arkadaşlar onun pamuklu kısmını zeytinyağına batırıp poposundan içeri verin bu arada bacaklarını karnına bastırın birkaç kere tekrarlayınca faydasını göreceksiniz umarım işinize yarar biraz zor ama hadi kolay gelsin...
benımkı ıkıncı ayından berı bu sekılde yalnz kabız degıl yatıgında kıyafetlerıne kadar cıkcak sekılde cıvık yapıyo ama ıste 3.4 gunde bı yapıyo poposunda catlak var kanıyobenim bebeğimde 4 gün yapmadı duphalac diye bir ilaç verdi doktor hemen etkisini gösterdi sorun yok şuanda.sarı cıvık bir kaka yaptı doktor dedi ki sıkıntı yok olur bu tip şeyler takmayın dedi.
benım bebegımde oyleydı hala oyle 4aylık suan bende ıcır dedıler ıcırmıstım ama snra bobreklerı falan daha o kadar gelıskın degıl suzmez flan ddıler vermedm bdha snra doktora sordm olabılır hergn yapanda var bıkac gunde bır olanda dedı.ben bı gun pposunu sılerken poposuna kulak cubuguyla surıyım dedm zeytınyagını hafıf actım bı baktm yara olmus içi kanamıs hafıf hemen gtrdm dktra bıkac gunde bı yapıyo bıde boyle olms dedm ıyı farketmıssın catlak var popoda makat darlıgıda olabılır ılk once bı catlagı gecırmeye calısalm dedı ıkı krem bı fıtıl vrdı hala aynı o seklde yapıyo kremlernde bı etksı olmadı gıbı bıdha gtrcemMrb bisi danismak istyrm 2 bucuk aylik bir oglum var kakasini 3 gunde bir yapio form da okuduguma gore zeytinyagi icirdm cay kasigiyla ama cok agladi ve genzine kacirmadgmz halde oksurup durdu midesi bulandi cikaramadi bende korktm simdi iyi ama.kakasinida yapmadi birsey olmaa dmi aglamaktan mahvoldm
benım bebegımde oyleydı hala oyle 4aylık suan bende ıcır dedıler ıcırmıstım ama snra bobreklerı falan daha o kadar gelıskın degıl suzmez flan ddıler vermedm bdha snra doktora sordm olabılır hergn yapanda var bıkac gunde bır olanda dedı.ben bı gun pposunu sılerken poposuna kulak cubuguyla surıyım dedm zeytınyagını hafıf actım bı baktm yara olmus içi kanamıs hafıf hemen gtrdm dktra bıkac gunde bı yapıyo bıde boyle olms dedm ıyı farketmıssın catlak var popoda makat darlıgıda olabılır ılk once bı catlagı gecırmeye calısalm dedı ıkı krem bı fıtıl vrdı hala aynı o seklde yapıyo kremlernde bı etksı olmadı gıbı bıdha gtrcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?