Çocuk Hastalıkları Bebeği Kabiz Olan Varmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nisan annesi

bebegım
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
757
5
Kızlar bebeği kabız olan veya tecrübe sahibi anneler kabızlığa ne iyi geldiği hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim benim kızımda kabız olmuşda durmuyo .senağlama

masaj canım bebeğin karnına sabah akşam yap masaj bebe yağı ile hemen yapar kakasını.ben öğle yapıyorum.bazende kuru kayısıyı kaynatıyorum içine 1 kaşık bal katıp içiriyorum oda iyi geliyor.

Arkadaşlar
Bebeklere 1 yaşından önce bal vermek sakıncalı. İçindeki bir maddenin bebeğe yan etkisi varmış.
Dikkatinize..

canım aynen benim kızım da senin gibi
hatta dün doğum yapanlar bölümüne sormuştum ben de ne yapabilirim diye
bebe yağıyla karnına masaj yap dediler sağolsunlar
dün gece denedim
meleğim iki kere yaptı kakasını çok şükür
,sen de dene mutlaka
bizde işe yaradı
umarım sende de işe yarar cnm..

kabız derken?kakasını yapmakta mı zorlanıyor yoksa kakası katı mı? anne sütü alıyorsa zorlanıyor ve susam taneli yapıyorsa masaj yap saat yönünde karnını ov benimki öyle yapabiliyor sadece ama kakası katıysa doktora gitmeni öneririm
mama yiyorsa bilemiycem

kabız derken?kakasını yapmakta mı zorlanıyor yoksa kakası katı mı? anne sütü alıyorsa zorlanıyor ve susam taneli yapıyorsa masaj yap saat yönünde karnını ov benimki öyle yapabiliyor sadece ama kakası katıysa doktora gitmeni öneririm
mama yiyorsa bilemiycem

CANIM ANNE SÜTÜYLE BESLİYORUM.SUSAM TANESİ ŞEKLİNDE OLUYO GENELDE .DENEDİKLERİNİZİ YAPTIM KARNINA MASAJ YAPTIM VE ŞÜKÜR YAPTI VE RAHATLADI TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİNİZ BİLGİLEREa.s.

X