Bugün Uludağ'a kamp için gitmeyi düşünüyoruz daha önce gitmiştik kampa ama bebeğimle İlk. Bebeğim ile Uludağ'a sadece piknik için gittik temiz havada o kadar güzel uyudu ki. Tek aklıma takılan çadır yada arabada sıcaklık nasıl ayarlanacak. Kalın giydirswm yeterli mi
Bugün Uludağ'a kamp için gitmeyi düşünüyoruz daha önce gitmiştik kampa ama bebeğimle İlk. Bebeğim ile Uludağ'a sadece piknik için gittik temiz havada o kadar güzel uyudu ki. Tek aklıma takılan çadır yada arabada sıcaklık nasıl ayarlanacak. Kalın giydirswm yeterli mi
Her ihtimali düşünerek hem kalin hem ince giysiler alin yaniniza. Termometre alin sıcaklık derecesini ölçüp ona gore giydirirsiniz. Uyku tulumunuz varsa cadirda uyutmanizin bir zarari olmaz diye düşünüyorum.
Ben dün bir günlüğüne gittim kampa çok güzeldi oğlum çok şükür sıkıntı yapmadı uyuma konusunda güzel uyudu rahat da ama ben kampı arabada yaptığım için geceleri uyandığımda karnını doyurmam zor oldu arabanın içi yatak halini alınca çok dar oluyor çünkü çocuk rahattı ama biz rahat değildik yani işin doğrusu o yüzden çadır şart
uludag bu mevsimde bile soguk olur geceleri, yaninizda mutlaka kalin bir uyku tulumu olsun. derecesine uygun bir uyku tulumu edinin mutlaka, uyku tulumuyla usumez cadirin icinde. kar yagmiyor sonucta:)
bu yaz pandemi sebebiyle gozum otelleri kesmiyor, oglum nerdeyse 3 yasina geldi. daha once 1-2 gecelik kamp maceralarimiz oldu birlikte ama o zaman daha kucuktu cok uyum saglayamamisti, bu yil onun zoruyla eve cadir kurdugum dahi oldu
tatilde insanlardan uzak yerlerde kamp yaparak gecirmeyi dusunuyorum. ama agustos un 16 sindan sonra bir haftalik bir zamanimiz olacak, marmara tarafi kalabalik ve soguk olur o tarihte muhtemelen cocuk icin cunku bayramda gunubirlik deniz maceramiz oldu morardi soguktan deniz sicak olmasina ragmen hava ruzgarli tabi guneye benzemiyor. tum gun cocuk suda durmak istiyor islak islak kalamiyor o ruzgarda...
guneye de cadir kurmaya gitmek dusunduruyoe beni cocukla kampta 3 gunden fazla yorucu olur sanki, duslar dandik hala alti bezli, bi de yemek konusunda cok secici muhtemelen kendi ocagimi goturup ona orda corba makarna yapmam gerekecek filan. deneyimleyenlerden fikir almak guzel olur.
biz ilk gittigimizde 1,5 yasindaydi. uykusu ve yemek saatleri karismisti ama o annemlere oturmaya gitsek bile karisiyor zaten cadirla alakasi yok ama arastirdigim kadariyla ilk 8 ay daha kolay oluyomus. henuz kendi basina bi yere gitmedigi icin felan.
biz ilk gittigimizde 1,5 yasindaydi. uykusu ve yemek saatleri karismisti ama o annemlere oturmaya gitsek bile karisiyor zaten cadirla alakasi yok ama arastirdigim kadariyla ilk 8 ay daha kolay oluyomus. henuz kendi basina bi yere gitmedigi icin felan.