bende önceki bebeğimi hidropstan kaybettim sebebi bulunamadı .şimdi yine doğum yaptım bebeğimde yine hidrops oluşmuş.34.haftada amniyo sıvı artışım başladı öncekinde de öyle olduğu için korktum hemen riskli gebelikler uzmanı turgay şener e gittik hidrops yok bebekte beslenme problemi var dedi.erken doğum değil37.haftayı bekleyelim dedei.37.haftanın başında doğum oldu.kol bacak boyun çevresinde ödem oluşmuştu.bende çok geç belirtiveriyor.seninki çok erken çıkmış.bebeğim şuan hastanede 65 gündür yaşam mücadelesi veriyor.ödem gitti ama arkasından kasılma tansiyon gibi sorunlar çıktı.bize hiç umut vermiyorlar.haslığın kesin tedavisi yok bekleyeceğiz göreceğiz diyorlar.senin erken tespit edilmiş inşallah bebeğin sağlıklı doğar hiçbir sorun yaşamazsın.ama hidrops önemli bir bulgu doktorunla sıkı irtibatta ol.mutlaka yenidoğan ünitesi olan hastanede doğum yap.doğum yapıncada yaz .haberleşelim.bende 4.sezeryanımı oldum.bir oğlum var çok sağlıklı ama iki bebeğimi kaybettim.bu oğlumda yaşamak için savaşıyor.inşallah kazanacak oğlum.oğlum için dua et olurmu.benim dualarımda seninle.
efgan doğum yaptın mı merak ettim.
Dilerim ikiniz de evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız. Dualarım sizinle.
merhabalar
hepinize geçmiş olsun.
bende ilk bebeğimi hidrops yüzünden kaybettim benimki erken dönemde geliştiği için 15+3 haftalıkken suni sancı ile gebeliğim sonlandırıldı.
parvovirüs tetsi yaptırdınız mı hiç. hidropsun nedenlerinden biri. benim değerim sınırda çıkmıştı doktor büyük ihtimalle bundandır dedi.
bende senin bebeğin dua edeceğim inşallah sağlıkla doğar büyür allah dualarımızı duyuyor kabul ediyor inanıyorm oğlum yaşamak için savaşıyor allah tüm bebekler şifa versin.amin..
efgan doğum yapınca bana bebeğin hakkında bilgi verirsen sevinirim.inşallah bebeğin sağlıklı doğar ve yaşar inan buna ençok ben sevinirim.oğlum yaşarmışcasına sevinirim. ama sen yinede şanslısın ben oğlumu hacettepeye sevk ettirmeyi çok istedim ama oraya kadar yaşamaz dediler.kendini üzme lütfen .dualarım seninle.
efgan doğum yapınca bana bebeğin hakkında bilgi verirsen sevinirim.inşallah bebeğin sağlıklı doğar ve yaşar inan buna ençok ben sevinirim.oğlum yaşarmışcasına sevinirim. ama sen yinede şanslısın ben oğlumu hacettepeye sevk ettirmeyi çok istedim ama oraya kadar yaşamaz dediler.kendini üzme lütfen .dualarım seninle.
Allah hiç kimsenin başına vermesin ilk bebeğim 1.5 aylıkken kalp atışı duyulmadı,kürtajla alındı.İkincisi mucize gibiydi 16.haftaya kadar çok normal ve sağlıklıydı fakat ultrasonda doktorum hidrops dedi tüm testlerimizi yatırdık,herşeyi denedik ama olmadı testlerimiz hep normal çıktı.27.haftada kaybettik..1,5 sene oldu halen içim sızlıyor ve hep bir korkuyla yaşıyorum..ya bir daha olursa diye ama sanırım Allahtan başka bilende yok çok araştırdım çok doktora gittim ama sebebi ve tedavisi olmayan bir durum elimiz kolumuz bağlı pisikolojimizde alt üst oldu tabi..Rabbim kimsenin kucağını boş evini evlatsız bırakmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?