- Konu Sahibi ...DiLeK...
-
canım benimde son 4 günüm var ve bana da hiç olacakmış gibi gelmiyo gününde.korkuyorumda bi yandan.inşallah bi sorun çıkmaz.çok sıkıcı bişi ha oldu ha olacak diye beklemek
Kıslarrr, yazdıklarınıza çok teşekkür ederim hihoyyyt
Alman ve ingiliz forumlarından da yararlanıyorum da, onlarda da bir sürü "kocakarı" yöntemleri öğrendim
Alman ebeleri tampona karanfil yağı damlatıp, vajinaya sokuyormuş ve sancı başlıyormuş...
Ama tabiki ebenin yapacağı birşey, ben ve sanırım sizler de öyle birşeyi cesaret edemeyiz.
Ya da hint yağı (Castor oil plant) içirirlermiş o da bağırsaklarda anormal bir hareket oluşturduğu için, rahmin kasılmasına, be böylece sancılara neden oluyormuş---ama yine annişlerin öyle kafalarına göre yapabileceği birşey değil.
Zaten ebe yapsın, ebe de yanınızda bulunsun diye ikaz ediliyor!!!
İngiliz forumlarında da başka başka tavsiyeler de vardı, Çarşamba günü benim aklıma yatan bol Şeftalisuyu (bağırsak hareketleri), hurma (bu rahim ağızını yumuşatıyormuş ve rahmin açılmasını sağlayıp ayrıca kolay doğum için faydalıymış)
bir de tarçını denedim...
mantıklı miktarlarda şeftali suyu, hurma ve tarçın tükettim , dün nişanım geldi de, sabahtan beri sancılarım için nöbetteyim.
Hastaneyi aradığımıda, nişanım geldi diye, sancıların sıklaşsın öyle gel dediler, bazen nişandan 2 hafta sonra doğuranlar da oluyor dediler
2 saattir 5 dak bir-10 dak bir geliyor..ama öyle çok güçlü değil.muhtemelen yine başka zamana kaldı :) ama yine de çok heyecanlıyım :teytey:
Neyse ya....rahmetli babamın bir sözü vardı,: ahmak çabalar yorulur, iş yine de olacağına varır diye ...a.s ...muhtemelen olacağı var
selamm, aranızda doğuran oldu mu? ben hala bekliyorum ya, rahatı yerinde galiba hala tık yok. biz tembel agustos annelerindeniz galiba:):CüvCüv:
ya 40 haftayı da geçer mi acaba? kardeşimin de 6 Eylülde düğünü var, o zamana kadar doğurayım diyorum:jeyyar:
şu şeftali, tarçın gibi yolları deneyip doğuran oldu mu aranızda?CADIARZU
selamm, aranızda doğuran oldu mu? ben hala bekliyorum ya, rahatı yerinde galiba hala tık yok. biz tembel agustos annelerindeniz galiba:):CüvCüv:
ya 40 haftayı da geçer mi acaba? kardeşimin de 6 Eylülde düğünü var, o zamana kadar doğurayım diyorum:jeyyar:
şu şeftali, tarçın gibi yolları deneyip doğuran oldu mu aranızda?CADIARZU[/QUOTE
selam kizlar benimde 40haftanin dolmasina 2gun kaldi.... ya ben sabirsizliktan cok korkuyorum.... ya bi sorun varsa falan diye.... doktor normal diyo ama gene de kucagima almadan rahatlayamiycam.... bu arada seftaliyi falan bilmem ama doktorlarin onerisi gec dogumlar da iliski tavsiyesi... simdi diyiceksiniz kelin ilaci olsa basina surersenağlama ama spermlerin icindeki bi madde gecikmis dogumlarda etkili oluyomusdenemeye deger:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?