Bebeği Geç doğan varmı aranızda?

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
Arkadaşlar benim doğum tarihi 5 ekimdi..bugün 8 ekim daha sancım yok..iki günde bir kontrolum oluyor doktor cok saglıklı dıyor ama ben yinede korkuyorum.:KK43: 14 gün ona zaman tanımamız gerekıyor dıyor....

aranızda bu durumu yaşyan varmı?

yada tanıdıklarınız...

Canım benimde 5 Ekimdi ama hnüz doğum olmadı. Bugüne kadar hiçbişeyim de yoktu. Bugün dr. kontrolünde 2 cm açılmam çıktı doğum yaklaşmış. Ama benim dr. 7 gün beklemeyi tercih etti. Pazartesine doğum olmazsa suni sancı verecek o da olmadı sezeryan. Muhtemel doğum tarihinde doğum yapamayan çok arkadaş var bu arada

gercektenmi:) ohh beee

sagol canım ya...benimde 1, 5 cm acılma olmus...ama insan korkuyor... biran kendimi yalnız hissettim:))

Hayırlısı olsun ikimiz ve bizim durumumuzda olan tüm arkadaslar icin:)

gercektenmi:) ohh beee

sagol canım ya...benimde 1, 5 cm acılma olmus...ama insan korkuyor... biran kendimi yalnız hissettim:))

Hayırlısı olsun ikimiz ve bizim durumumuzda olan tüm arkadaslar icin:)

hiç merak etmeyin 29 ekimde denildi 31 ekimde oldu benim kuzum sezeryanla dünyaya geldi.genelde gününde olan bebek çok az zaten kimse içeride kalmıyo tasalanmayın ve bu günlerin keyfini çıkarın.a.s.

hiç merak etmeyin 29 ekimde denildi 31 ekimde oldu benim kuzum sezeryanla dünyaya geldi.genelde gününde olan bebek çok az zaten kimse içeride kalmıyo tasalanmayın ve bu günlerin keyfini çıkarın.a.s.

a.s.a.s.a.s.

doktorda öyle diyor hihoyyythihoyyyt

sanırım benımde oyle olucak daha 40 hafta olmadı ama dr 40 haftama girdiğim gün suni sancı vermek istiyor ama ben 9 ayın bıde 10 gunu var düşüncesiyle gerçek sancımı beklıcem

bende 40+6 da doğum yaptım..ne suni sancı verdiler nede sancım vardı hastaneye gittiğimde hiçbişeyim yoktu kızımda iyiydi maşallah..ama sabah gittim akşam üzeri normal doğum yaptım...yani dr.lar diyorsa vardır bi bildikleri...bekleyin derim hemen sezeryana kalkışamayın bir sorun çıkmadığı sürece tabii.

yok avrupadakiler hemen sezaryan yapmıyorlar zaten..bugün gittim bana 9.günde sancı kokteyli vereceklerını söylediler....beklıyoruz....

yorumlarınız ıcın sagolun arkadaslar

X