• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği gazlı olan anneler

normal canım bunlar bende cok cektım aslında doktorlar ılacı pek tavsıye etmıyo özellıkle metsili cünki bağırsak tembellığı yapıyomuş bende kullandım 5 aylık oldu 4 gunde bır o da benım mudahalemmle kaka yapıyo bıraksam 1 hafta yapmıcak canım benım yardımmıla bıle okadar zor yapıyorkı anlatamam perşembe gunu cocuk hastanesıne gıdıyoruz bağırsak testı yaptrmaya bende cok korkuyorum bişi cıkcak dıye o yuzeden ben pek tavısye etmıyorum gaz gıderıcı ılaçları kızlar doktorumda öle demıştı onun için bacaklarını kasıklarını doğru ıt bıde takla attır cok işe yarıyo tabı ellerını bel kısmından tut hafıfce cevır bu bende işe yarıyordu karnında masaj yap hafıf hafıf

Son düzenleme:
benimde oğluşumun gazı çok nerdeyse 4 aylık olacak ama ben zinco kullanıyorum işe yarıyor bide acı elma yağını göbek çevresine sürünce iyi geliyor ama en etkilisi bebe yağıyla göbeğine masaj yapın sol eliniz tam daire çizsin sağ elinizde yarım daire sonra yukarıdan aşagıya sıvazlayın bunun adı güneş ve ay masajı sonra bacaklarını karnına dogru bastırın çok işe yarıyor

annenin yedikleride önemli.ben bir bardak kola içmiştim.o gece uyumadı gazdan.artık çok dikkat ediyorum.ayaklarımda kışlık terliklerle dolaşıyorum.kepekli gıdalar,fasulye.nohut,erik gibi gıdalar gaz yapıyor.ve sütlü gıdalar..sabretmek lazım ama onlar acı çektikçe anne yüreği dayanmıyor..rezene çayı bizde işe yaramadı.ben neo baby gripe mıxture kullanıyorum.dr.tavsiye etti.hem gaz çıkartıyor hem uyuyor.birde gaz problemi geçene kadar hava sıcakta olsa rüzgar almaması için yüzünü koruyun.gaz topluyorlar.bacak hareketleride işe yarıyor..

normal canım bunlar bende cok cektım aslında doktorlar ılacı pek tavsıye etmıyo özellıkle metsili cünki bağırsak tembellığı yapıyomuş bende kullandım 5 aylık oldu 4 gunde bır o da benım mudahalemmle kaka yapıyo bıraksam 1 hafta yapmıcak canım benım yardımmıla bıle okadar zor yapıyorkı anlatamam perşembe gunu cocuk hastanesıne gıdıyoruz bağırsak testı yaptrmaya bende cok korkuyorum bişi cıkcak dıye o yuzeden ben pek tavısye etmıyorum gaz gıderıcı ılaçları kızlar doktorumda öle demıştı onun için bacaklarını kasıklarını doğru ıt bıde takla attır cok işe yarıyo tabı ellerını bel kısmından tut hafıfce cevır bu bende işe yarıyordu karnında masaj yap hafıf hafıf

haklısın.ben gaz ilacını çok vermediğim halde bizde de aynı problem var.müdahelesiz kaka yaptıramıyorum bende.birde her beslenmeden sonra gaz çıkarılmayınca da bağırsak tembelliği oluyormuş.benim bebişime gece gaz çıkarttıramıyorum, yatırıyorum uykusu dağılmasın diye..gaz ilacıda 2.5 aydır 1 şişenin yarısını anca kullandım.ona rağmen kabız oldu..umarım kısa zamanda iyileşirler.:çok üzgünüm:

ben de çok uğraşıyorum ağızdan gaz çıkarması için ama her beslenmeden sonra olmuyor malesef.40 dakika kucagımda tutuğum halde yine de çıkarmıyor .ne yapacağımı şaşırdım.bazen de hemen çıkarıveriyor.

Bebeğim 45 günlük teyzeleri.. Bizdede gaz problemi yaşanıyordu.. metsil denedik.. zinko verdik olmadı... Gece yarısı morarana kadar ağlayan yavrum şimdi 2 gündür milupanın rezene çayı sayesinde huzur içinde.. artık alttan üstten gaz çıkarttığında o kadar mutlu oluyorum ki.. Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin..Şunu da yazayım.. O sancılar esnasında fön makinesini çalıştırdım biraz sakinleşti.. Kolik cd de muhateşem...sihirli değnek değmişçesine sakinleşmişti.. Umarım tekrarlamaz o gaz sancıları.. Yediklerimede dikkat ediyorum tabikiii.. Yoksa ağlamasına hele birde bilmeden yiyebileceğim gazlı yiyecek yüzünden ağlamasına kahrolurum.........

ağladıkça gaz olur canım dr.lar söylüyor bende çok yaşadım halada yaşıyoruz ama azladı şükür. bir nedenden ağlamaya başlar susmazsa gaz dahada artıyor çünkü sürekli hava yutuyot. en iyisi karnına masaj. ve yere bırka biraz hareket etsin ilaçlar az işe yarıyor. ben SUB SİMPLEKS diye bir gaz ilacı kullanmıştım dr. en iyisi demişti

Back