• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği fıtık ameliyatı olan anneler :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
arkadaşlar merhaba kızım 17 aylık ve göbeğinin 3-4 parmak yukarısında tesadüfen şişlik oluştu 4 çocuk cerrahıda fıtık dedi ve tek tedavi cerrahi :( şuan grip olduğumuz için erteliyoruz ama ameliyat beni çok korkutuyor.gerek küçük olması gerekse anesteziden dolayı bitürlü kendimi rahatlatamıyorum.bütün bunların yanında eşim asker olduğu için kararları tek başıma almaya çalışıyorum.Çok acil bir ameliyat olmamasına rağmen yaptırmamalımıyım fıtığın boğulma riski olabildiği içinde hemen yaptırmalımıyım bitürlü net değilim düşüncelerimde. Arkadaşlar bu konuda fikri olan başına böyle bi olay gelen yada duyanlar fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

arkadaşlar merhaba kızım 17 aylık ve göbeğinin 3-4 parmak yukarısında tesadüfen şişlik oluştu 4 çocuk cerrahıda fıtık dedi ve tek tedavi cerrahi :( şuan grip olduğumuz için erteliyoruz ama ameliyat beni çok korkutuyor.gerek küçük olması gerekse anesteziden dolayı bitürlü kendimi rahatlatamıyorum.bütün bunların yanında eşim asker olduğu için kararları tek başıma almaya çalışıyorum.Çok acil bir ameliyat olmamasına rağmen yaptırmamalımıyım fıtığın boğulma riski olabildiği içinde hemen yaptırmalımıyım bitürlü net değilim düşüncelerimde. Arkadaşlar bu konuda fikri olan başına böyle bi olay gelen yada duyanlar fikirlerinize çok ihtiyacım var :(

çok geçmiş olsun. benim oğlum 50 günlüktü ameliyat olduğunda. sağ kasık fıtığı ameliyatı oldu, anesteziden bende çok tedirgin olmuştum fakat güvendiğim bi hastanede yaptırdım, doktorlara iyice sordum.uyur uyanık arası bi bayılma hali olacak dediler. allahım izniyle ameliyat iyi geçti, şükür şuan çok iyi.

arkadaşlar merhaba kızım 17 aylık ve göbeğinin 3-4 parmak yukarısında tesadüfen şişlik oluştu 4 çocuk cerrahıda fıtık dedi ve tek tedavi cerrahi :KK43: şuan grip olduğumuz için erteliyoruz ama ameliyat beni çok korkutuyor.gerek küçük olması gerekse anesteziden dolayı bitürlü kendimi rahatlatamıyorum.bütün bunların yanında eşim asker olduğu için kararları tek başıma almaya çalışıyorum.Çok acil bir ameliyat olmamasına rağmen yaptırmamalımıyım fıtığın boğulma riski olabildiği içinde hemen yaptırmalımıyım bitürlü net değilim düşüncelerimde. Arkadaşlar bu konuda fikri olan başına böyle bi olay gelen yada duyanlar fikirlerinize çok ihtiyacım var :KK43:
Merhaba. Bu mesajı 2014 yılında yazmışsınız. 13 aylık bir kızım var ve rutin muayenede tesadüfen kasıkta fıtık olduğunu öğrendik:( yarın ameliyat olacak, size sormak istedim sonraki süreç nasıl geçti acaba🥺

Back