• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği engelli olacak denilip sağlıklı doğan var mı?

Benimle aynı tanıyı almış annelerle konuşuyorum birçoğu doğumdan sonra öğrenmiş çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın yaşatana da sabırlar versin ben ömrümün sonuna kadar sırtımda taşır bakarım ama mesele bu değil ki o çocuk bu hayatı hak edece ne yaptı? O bu kadar yükü küçücük bedeniyle nasıl kaldıracak? Benden sonra ne olacak bu çocuk? Benim baktığım gibi bakanı olacak mı? Benim başka çocuğum da yok ki acaba o böyle doğmayı isteyecek mi?
Bu endişeleriniz çok normal ve aşırı haklısınız. Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun başkaca doktorlara da gittim son bir doktor var görmesini istediğim ona da hazirana kadar randevular dolu diyorlar her gün arıyorum iptal eden olursa haber verecekler son bir doktor da görsün ona göre karar vericem bebeğime kıymak istemiyorum ama bu halde onu dünyaya getirmenin de haksızlık olacağını düşünüyorum benden sonra ne yapacak nasıl devam ettirecek hayatını bu kadar acımasız bir dünyada her an istismara ve zorbalığa açık olacak tüm bunlarla nasıl baş edecek bu sorular her an aklımda o yüzden diyorum ki Rabbim bana bırakma ne olur sen cennet kuşu yap bebeğimi ben bağrıma taş basayım ama o bu kadar acıya maruz kalmasın gözlerimin önünde eriyip bitişini izlemeyeyim lütfen Allah ım ne olur
Nerede yasiyorsunuz Ankaradaysaniz Eyup Ekiciyi öneririm

Nerede yasiyorsunuz Ankaradaysaniz Eyup Ekiciyi öneririm
Gittim aynı şeyleri söyleyip tahliyeyi tavsiye etti ve benim inancıma göre bu cinayet sayılıyor wes testi sonuçlarını bekliyorum hala çıkmadı bugün kontrolüm var ne yapacağımı bilemiyorum en son muayenede amniyon sıvısı da azalmış dedi doktor gelişimi de 4 hafta geri karaciğerlerde de lezyon görüldü ne yapacağım bilmiyorum

Back