- 13 Aralık 2023
- 133
- 50
- 18
- 24
- Konu Sahibi birmucizegerek
çok zor bir durum bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Bir karar vermek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamın bebeğine Down sendromlu demislerdi ama sağlıklı doğdu onun dışındakiler için bi fikrim yok Allah yardımcınız olsunçok zor bir durum bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Bir karar vermek istiyorum
Allah razı olsun sizden ne yapacağımı bilemiyorum aklım tahliye diyor vicdanım o sana tutunduğu sürece sen onu bırakma diyor tıbba ilime ve bilime güveniyorum ama yanıldıkları da oluyor teşhis doğruya çok zor bir hastalık diyorlar Allahım acı çektirmesin miniğime engelli doğacaksa Rabbim hayırla ve kolaylıkla alsın yanınaAkrabamin cocuguna özurlü olur dediler, aldirmadi. Cocuk masallah herseyiyle saglikli zeki, cok yakisikli bir genc su an.
Ama söylenen dogruda olabiliyor tabiki.
Allahim kimseye yasatmasin, sapasaglam kucaginiza alin insallah![]()
İkinci bir yorum aldinmi. Tek doktorla hastaneyle kalma. Allah yardimciniz olsunAllah razı olsun sizden ne yapacağımı bilemiyorum aklım tahliye diyor vicdanım o sana tutunduğu sürece sen onu bırakma diyor tıbba ilime ve bilime güveniyorum ama yanıldıkları da oluyor teşhis doğruya çok zor bir hastalık diyorlar Allahım acı çektirmesin miniğime engelli doğacaksa Rabbim hayırla ve kolaylıkla alsın yanına
Allah razı olsun başkaca doktorlara da gittim son bir doktor var görmesini istediğim ona da hazirana kadar randevular dolu diyorlar her gün arıyorum iptal eden olursa haber verecekler son bir doktor da görsün ona göre karar vericem bebeğime kıymak istemiyorum ama bu halde onu dünyaya getirmenin de haksızlık olacağını düşünüyorum benden sonra ne yapacak nasıl devam ettirecek hayatını bu kadar acımasız bir dünyada her an istismara ve zorbalığa açık olacak tüm bunlarla nasıl baş edecek bu sorular her an aklımda o yüzden diyorum ki Rabbim bana bırakma ne olur sen cennet kuşu yap bebeğimi ben bağrıma taş basayım ama o bu kadar acıya maruz kalmasın gözlerimin önünde eriyip bitişini izlemeyeyim lütfen Allah ım ne olurİkinci bir yorum aldinmi. Tek doktorla hastaneyle kalma. Allah yardimciniz olsun
Bende 5 ay önce kürtaj oldum bebeğim sorunluydu organları dışarda ve omur iliği egikti aldirilmasi lazımdı .ben Rabbime sığındım onu ben sonlandirmamaliydim alacaksa Rabbim in almasini bekledim ve Rabbim bebeğimi aldı 22 haftada kalbi durdu .şuan iyi anlıyorum seni duygularını Rabbim imtihanini kolaylaştırsn . Allah sabır versinAllah razı olsun sizden ne yapacağımı bilemiyorum aklım tahliye diyor vicdanım o sana tutunduğu sürece sen onu bırakma diyor tıbba ilime ve bilime güveniyorum ama yanıldıkları da oluyor teşhis doğruya çok zor bir hastalık diyorlar Allahım acı çektirmesin miniğime engelli doğacaksa Rabbim hayırla ve kolaylıkla alsın yanına
Ahhhh siz cennet kuşu annesi oldunuz ne kadar güzel rabbim bu kararı bana bırakmadan kendi alsın hayırla ve kolaylıkla yanına ne güzel ne mutlu size ki bir vicdan yüküyle baş başa bırakmamış Rabbim sizi konuşmak isterseniz özelden tel bırakabilirimBende 5 ay önce kürtaj oldum bebeğim sorunluydu organları dışarda ve omur iliği egikti aldirilmasi lazımdı .ben Rabbime sığındım onu ben sonlandirmamaliydim alacaksa Rabbim in almasini bekledim ve Rabbim bebeğimi aldı 22 haftada kalbi durdu .şuan iyi anlıyorum seni duygularını Rabbim imtihanini kolaylaştırsn . Allah sabır versin
Tabi olur msj atabilirsiniz .Rabbim hepimize sabır ve kolaylık ihsan etsinAhhhh siz cennet kuşu annesi oldunuz ne kadar güzel rabbim bu kararı bana bırakmadan kendi alsın hayırla ve kolaylıkla yanına ne güzel ne mutlu size ki bir vicdan yüküyle baş başa bırakmamış Rabbim sizi konuşmak isterseniz özelden tel bırakabilirim
Mesaj atmak istedim ama sınırlama getirildi filan dedi anlamadımTabi olur msj atabilirsiniz .Rabbim hepimize sabır ve kolaylık ihsan etsin
Ben size msj atayımMesaj atmak istedim ama sınırlama getirildi filan dedi anlamadım
Gecen sene bana down sendrm bebegin bunu hemeb aldir yoksa gencligine yazik sakin dogurma bakamazssin onunla ugrasamazzsin dediler bebek 7 aylik olurmu hic aldirmak oyle pskolojimi bozdular dogana kadar neler cektim neler.sonra bir sürü dr gittim hic öyle bisey yok dediler erzurum ataturk arastirmaya kadar gittim. Cok şükür bebeğim cok iyiçok zor bir durum bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Bir karar vermek istiyorum
Maşallah bende şuan 13 haftalık oldum 12+2 de öğrendim ikili tarama testinin yüksek riskli çıktığını git perinatolojiye dedi doktor bende şuan stresliyim aldirila bilir dedi .ama gidip aldırmak istemiyorum Rabbimden gelen herşeye hamd olsn diyorum ense kalınlığı falan kacdi bir bilginiz varmı .Gecen sene bana down sendrm bebegin bunu hemeb aldir yoksa gencligine yazik sakin dogurma bakamazssin onunla ugrasamazzsin dediler bebek 7 aylik olurmu hic aldirmak oyle pskolojimi bozdular dogana kadar neler cektim neler.sonra bir sürü dr gittim hic öyle bisey yok dediler erzurum ataturk arastirmaya kadar gittim. Cok şükür bebeğim cok iyi
MaşallahYegenime Down sendrom riski var .midesi yok gibi, safra kesesi yok diyip. Dogurmayi düşünüyorsan yoğun bakım servisinde bir bebeğe gerekecek bakımı öğrenmen lazım dediler .şırınga ile beslemen gerekebilir solunum a ihtiyaç duyabilir dediler
Maşallah şimdi topaç gibi çok sağlıklı bir bebek oldu 4.aya girmek üzere
kardeşim kürtaj i hic düşünmedi ne olursa olsun razıyım dedi şükür bu günlere![]()
Ayn öyle valla . teşekkür ederimEnse kalingini bilmiyorum ama bana herseu normal dediler salak bi dr yuzunden pskolojim bozuldu. Korkmayin allah'tan gelen bas uste .