- Konu Sahibi cennetcicegimiz
-
Merhaba arkadaslar.. 3 aylik bebegim biberona alisti, gogsumu reddediyo.. Ne kadar ac olsada memeyi kabul etmiyo aglamaktan sesi kesiliyo emzirmeye calisinca. Bende 5-6 saatte bir sagip sutumu biberonla veriyorum.. Ama tabiki kolay degil.. Surekli gogsumde umma denilen sislik, inanilmaz agri hatta ates ve tum vucudumda agri oluyo.. narkotik agri kesiciler icmek zorunda kaliyorum... Cok aci cekiyorum. Atesleniyorum..
Benim yaptigim gibi sutunu sagip veren varmi?? Disarida nasil doyuruyosunuz bebeginizi?? Yada gogusleriniz disarida dolunca ne yapiyosunuz? Goguslerinizde sislik ve agri oluyomu? Agri kesici olarak ne kullaniyosunuz?? Yardimci olun moral verin nolur guzel anneler...
Benim bebeğimde 17 günlük emmiyor küvezde kaldı ve biberon ile beslendi şimdi bende pompa ile sağıp veriyorum beni emerken çok ağlıyor biberon ile rahat emiyor sütümde çok değil zaten üzülüyorum keşke emzirebilseydim ama hiç yoktan sağıp vermekle iyi deyip avunuyorum herkes kınıyor uğraş çabala diyorsizde çok uğraştınızmı emsin diye ? Slikon göğüs uçları nasıl acaba onu kullansammı diyorum
benim bebeğimde çok zor emiyor saatlerce uğraşıyorum ağzındakş memeyi iyi kavradığı halde hop geri atıyo. bugün bebeğim 12 günlük 4. günde sarılıktan yattık hastanede orda da tüm hemşireler seferber oldu emzirebilmem için ama nafile. sonunda sağaak şırıngayla verdik tüm gün kızıma sarılığı yükselmesin diyede evde de devan ettik buna biberonla verdim sütümü sağıp. şimdi de beni emmeyi hiç istemiyo. dünden beri silikon uçlarla deniyorum biraz daha iyiyiz sanki denenebilir bi yöntemmiş gibi geldi bana insanları takma kafan aynı şeylerle bende uğraşıyorum çabalıyooruz aama napalım inşallah emerler. çünkü gerçekten çok zor sağıp bebeği biberonla beslemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?