Aynen ağlamamak için zor tuttum kendimi eşim üzülmesin diye. bir de erkek kardeşim (16 Yaşında) kız kardeşimin anneler gününü kutlayıp (bekar ve 25 yaşında) benimkini kutlamayınca daha da kötü oldum bugün de iş arkadaşım iyi niyet göstererek küçük bir annler günü hediyesi almış off offf...Ben de ankaraya gidiyorm genartta yapildi transferm tuttu da sadece doktorun hatalari yuzunden bebegim gtti neyse oda vesile veren de Alan da Allah her seyde bi hayir varde dun sadece cok kotu oldm anneler gunu cok zor gecti benm icin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebegi düşüp ikinci denemeyi bekleyenler ve ikinci tedavi sürecinde olanlar
- Konu Sahibi uclu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benm dun yasadiklarimi bi bilseniz esimden nefret ediyorum dun bosanma noktasina geldik kaynana ya gttik esim bans inat yapar gibi yigenini cagriyor 6 yasindaki cocugu gozume sokar gbi daha bide bebegim dustu diye bana hep bebek katili bi cocugu tasiyamadin diyor dun cok kavgaliydik kendi anneme gttik ordada kavgaya devam ettik istemeden de olsa annemi uzdum esim yuzunden Annem kal gtme dedi taaa aksama kadar kedi kopek gbiydik anneler gununu rezil etti beni hic anlamiyor esim hic destek degil sizlerin yazdiklarinizi okuyorum da bizim evlilik evlilik degilmis severek evlendigim insan 360 derece Dondu
Yuhhhh vallaha yuhh sanami bebek katili diyo allahindan bulsun cok sukur bnm esim oyle degl simdide basimda duruyo bn agladikca oda agliyoBenm dun yasadiklarimi bi bilseniz esimden nefret ediyorum dun bosanma noktasina geldik kaynana ya gttik esim bans inat yapar gibi yigenini cagriyor 6 yasindaki cocugu gozume sokar gbi daha bide bebegim dustu diye bana hep bebek katili bi cocugu tasiyamadin diyor dun cok kavgaliydik kendi anneme gttik ordada kavgaya devam ettik istemeden de olsa annemi uzdum esim yuzunden Annem kal gtme dedi taaa aksama kadar kedi kopek gbiydik anneler gununu rezil etti beni hic anlamiyor esim hic destek degil sizlerin yazdiklarinizi okuyorum da bizim evlilik evlilik degilmis severek evlendigim insan 360 derece Dondu
Benim esimin ikinci evliligi bir cocugu var zoruma giden sey kaynanamgl buyutuyor dun gttigimiz de yigenini ve onu cagriyor yanimiza anneler gununde benm nasil bir duygu icinde oldugumu anlamadan gozume gozume sokuyor sonrada bana bebek katilisin bi bebegi tasiyamadin gene olsa aynisi olur basta benle tartismamayi ogren diyor beni o duruma getirirse Ben nasil susuyum annemde babamda bu zamana kadar bir dedigimi ikilitmediler herseyimde desteklerdi esimden Boyle seyler gorun de dayanamiyorm
Aynen ağlamamak için zor tuttum kendimi eşim üzülmesin diye. bir de erkek kardeşim (16 Yaşında) kız kardeşimin anneler gününü kutlayıp (bekar ve 25 yaşında) benimkini kutlamayınca daha da kötü oldum bugün de iş arkadaşım iyi niyet göstererek küçük bir annler günü hediyesi almış off offf...
papyonkilikli ankarada tedavi olanları arattınca seni gördüm kader arkadaşım. Yarın tekrar hastaneye gidicem ama diyorum ki hormonların gene yüksek derlerse başka bir yere gideyim. Sen novaarta da gitmişsin sanırım, nasıl memnun kaldın mı şimdi kime gidiyorsun kimi önerirsin
canım git novaarta mehmet hocayla görüş bir. ben tekrar ona gidiyorum. sonuç alıncaya kdr da ona gitmeyi düşünüyorumpapyonkilikli ankarada tedavi olanları arattınca seni gördüm kader arkadaşım. Yarın tekrar hastaneye gidicem ama diyorum ki hormonların gene yüksek derlerse başka bir yere gideyim. Sen novaarta da gitmişsin sanırım, nasıl memnun kaldın mı şimdi kime gidiyorsun kimi önerirsin
canım git novaarta mehmet hocayla görüş bir. ben tekrar ona gidiyorum. sonuç alıncaya kdr da ona gitmeyi düşünüyorum
Yarın hastanedeyim bakalım bu sefer ne diyecekler. Peki randevu olayı nasıl adetin 2. 3. günü randevusuz a çıkıp gidebiliyor musun, ya da hastaneyi mi arayıp sorayım bunları ? nasıl yapayım
canım novaartı arayıp muayene randevusu alıyorsun her adetinde mutlaka. tavsiyem sabah erken al erken git çok beklemezsin. ilk görüşme ücretsizdi sanırım emin değilim ama.Yarın hastanedeyim bakalım bu sefer ne diyecekler. Peki randevu olayı nasıl adetin 2. 3. günü randevusuz a çıkıp gidebiliyor musun, ya da hastaneyi mi arayıp sorayım bunları ? nasıl yapayım
canım sen bu adamdan çocuk yapmaya emin misin?Benim esimin ikinci evliligi bir cocugu var zoruma giden sey kaynanamgl buyutuyor dun gttigimiz de yigenini ve onu cagriyor yanimiza anneler gununde benm nasil bir duygu icinde oldugumu anlamadan gozume gozume sokuyor sonrada bana bebek katilisin bi bebegi tasiyamadin gene olsa aynisi olur basta benle tartismamayi ogren diyor beni o duruma getirirse Ben nasil susuyum annemde babamda bu zamana kadar bir dedigimi ikilitmediler herseyimde desteklerdi esimden Boyle seyler gorun de dayanamiyorm
Esimle severek evlendim evlenmek icin babami annemi tum akrabalarimi karsima aldim AMA sonuc Boyle cikti evlenmek kapali bir kutu derlerdide inanmazdm yani o kadar ugraslar sonucunda da bosanamam ki cocuk konusunda da dune kadar istiyordum AMA suan kafam karisik korkuyorm bidaha tutarda duserse bu defer esim beni bebek tasiyamiyosun diye herkese rezil eder
Yarin sabah hastaneye gidicem gene tedavi uygun degil derlerse novaarta gideyim diyorum haber veririm sonucucanım novaartı arayıp muayene randevusu alıyorsun her adetinde mutlaka. tavsiyem sabah erken al erken git çok beklemezsin. ilk görüşme ücretsizdi sanırım emin değilim ama.
Canm senin yerine kendimi koyuyorum coknzor bu laflari duymak bebegi sen dusurmedin rabbm ona o kadar omut vermis sen boyle yine duserse diye baslarsan tedaviye bu stresle tuttsada bebegede kendinede zarar verirsin rabbime sıgın rabbm insallh hepimize hayrli evlatlar nasip etsinEsimle severek evlendim evlenmek icin babami annemi tum akrabalarimi karsima aldim AMA sonuc Boyle cikti evlenmek kapali bir kutu derlerdide inanmazdm yani o kadar ugraslar sonucunda da bosanamam ki cocuk konusunda da dune kadar istiyordum AMA suan kafam karisik korkuyorm bidaha tutarda duserse bu defer esim beni bebek tasiyamiyosun diye herkese rezil eder
Hadi hayrli habrrlerle gel insallhYarin sabah hastaneye gidicem gene tedavi uygun degil derlerse novaarta gideyim diyorum haber veririm sonucu
canım çok geçmiş olsun.. üzüldüm senin adına.. rabbim bir an önce toparlanmak nasip etsin. benim de 3. tedavim olucak inş. ankara da genart Aysun hanımı araştırıyordum.. genartlailgili düşüncelerini deneyimlerini özelden mesaj atarsan çok sevinirim..Ben de ankaraya gidiyorm genartta yapildi transferm tuttu da sadece doktorun hatalari yuzunden bebegim gtti neyse oda vesile veren de Alan da Allah her seyde bi hayir varde dun sadece cok kotu oldm anneler gunu cok zor gecti benm icin