Çocuk Hastalıkları bebeği çok heyecan yapan var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gmz_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
14
0
36
Balıkesir
bebeğimle konuşunca çok heyecan yapıyor nefesini çevirmekte zorlanıyor bu normal mi bilen var mı?bi de titreme hareketi yapıyo doktora mı götürsem napsam?????

bence normal canım,benim oğlum da kapıya doğru yöneldiğimizde heyecanlanıyor,konuşurken de heyecanlanıyor,ben artık yavaş yavaş konuşmaya bıcırdamaya başlıyor kendini ifade etmeye çalışıyor diye düşünüyorum sebebini,oğlum 4.5aylık,bebeğin kaç aylık?

benim kızım da 5 aylık, heyecanlandığında çok şiddetli çırpınıyor. o kadar sert vuruyorki, zaten çok beyaz tenli, bacaklarına isabet eden yerler hemen kızarıyor. bir de çığlık olayı var, çok tiz bağırıp öksürtüyor kendini!

benim kızımda sevinince kendini titretip kollarını sallıyor. ben korkululacak birşey olduğunu sanmıyorum çok heyecanlandıkları için bu şekilde ifade ediyorlar kendilerini herhalde.

ay allahım yaaa.üzüldüğünüz şeye bakın...her bebek çırpınır..bu normaldir..sevindiğinden heyecanlanır onlar..bunun için dk. gidilir mi ..benim oğlumda öylee

benım kızımda 1bucuk aylık,senın bebegının yaptıklarını yapıor.ananesı konusurken delı oluyor nefes nefee

merhabalarbenim oğlumda 4 aylık oda bazan özellikle yatağa uzandığı zamanlarda heyecanlanıyor .sanırım bir çeşit iletişim:)

canım , benim oğlum 3 yaşını bitirecek.
küçükken o dönemlerde oğlum da aynıydı. heyecanlanması çok normal.
titreme olayını doktoruna söyle.
benim oğlumda durup durup titrerdi
çocukların sinir sistemi geliştiğinde titremeleri olurmuş .
ben bunu bildiğim halde doktoruma söyledim gerekli muayene tahliller yapıldı
E.E.G si çekildi herşey normal çıktı
çünkü saranın 100 çeşidi varmış. o yüzden ihmal etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…