- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
Slm cnm benim oglumda 7aylık emekledi suan 8ay bitti yeni yerinde durmuyr fazlasyla hareketli cogu zaman oturup aglıyrum hic durmuyr yürüteci istemiyor elinden tutup yürütyrum durunca aglıyr süreklu yürümek istiyor oyuncaklarını verip oturtuyrum en fazla 10dk hemen sıkılyr ne yapıcgmı hic bilmiyrum ilk cocuk ve deneyimdizlik
As hogeldin canim erken yuruyecek Belli cok zor anne ilmak sorumluluk diyorum yaa ev batsin dagitsin doksun ama onlara birsey olmasin o kadar masumlarki birsey bilmiyolar dusunce yada en ufak seyde cani yaninca aglayarak nazlanarak kucagima gwlip yatmasi bitiriyo beni Allahim acilari ni yasatmasin evlatlarimizin bierede saglik versin evlatraimizin basindan ayirmasin AMMiN
Canim aynisida ben 10 sene oldu annem yok dogumda esimle sap gibi kaldik AllahtN rabbim yuUmuze guldude rahat gecti normal olduda kimseye muhtac olmadik ama sonrasi cooook zordu seni cok iyi anliyorum esimin anneside cagirdik gelmedi ama 1 sene once diger eltime evdeki gelinle kavga ederek gitmisti bakmaya zoruna gidiyo i sanin ama lafta kurban olurlar toru laraBu arafa belrteym bnm kendi annm yok. Esimn annesnnde ne hamiliklte nede simdye kadar br yardmini gorndm. once Rabbm sonra esim destkcm oldu hp. Anlayacgnz bn hp tek tabancayim ama bazen yorulyrm botlyle iste
Benim kızda çok fena.3 aylıkken döndü 6 aylıkkın oturdu 9 aylıkken yürüdü şimdi 1 yaşında pıtır pıtır koşuyor.sabahtan akşama kadar asla oturmuyor.durmadan birşeylerin yerini değiştiriyor birşeyleri taşıyor.hiperaktiviteden şüphelendin doktorumuza danıştım 2 yaşından evvel teşhisini koyamayız dediler.bakalım inşallah değildir(
Maasallah canim oda erkenci minnosum aynisi oglum odalarin kapisi kapali girsem hemen cekmeceler asagida mutfak desen kackere topluyorum bilmiyorum aslunda cok akilli kizidigim seyi alsa bana getirir sonra kendisini alkislar aferin diuomus kendine ama dedigin gibi feci hareketli yerinde durmuyo oturmuyo auyu bile biberonla gezerken iciyo hioeraktif arastirmasini bende yaptim ama aslinda iyi birsey degilmis benimde aklim karisti bazilar ne alaka diyo ama nette yazanlara takildim :44:
Benim 2.oglumda cok hareketli hic durmuyo 10 aylikken yürüdü simdi 1 yasinda yuregim agzimda geziyorum bu aralar kavanoz ve kapaklarla iyi oynuyor
Maasallah canim simdidnin bebeleri cok bilmis maasallah hareketliler su deli zamanlaei gecse dusmenin kalkmanin acsini anlasalar sende 2 tane birde dahada zordur canim rabbim cumlemizin yavrulRini bagislasin Amin