- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
evet başlıktanda anlaşılacağı gibi oğlum çok hareketli yada yaramaz artık adını koyamıyorum ne yapmam gerek artık onuda bilmiyorum bağırmadan yumuşak ses tonuyla aferin diyerek herşeyi yapıyorum hikayeler okuyorum resimlerden hayvanları tanıtıyorum maşallah çok akıllı hemen anlıyo ne desen bir demeden yapıyo ama o kadar hareketliki kotuk tepelrinde sürekli karıştırıp dökmelerde bunlar dert değil tabiki yeterki ona birşey olmasın ama daha farklı neler yapabilirm nasıl davranablrim ilgisini nasıl neyle çekeblrim hep birlikte belki yarıdımlaşırız :26:bu arada oğlum 11.5 aylık ve 9 aylıkken yürüdü şimdi koşuyo hiç oturmuyo herşeyi biliyo birşey istesen getiriyo babaya götür dyince götürüyo istediğini iyibliyo elimden tutuyo götürüyo herşeyi tanıyo hikayede öğrettiklerimi tvde tanıyo benim ve babasnın eşyalarını ayırıyo benimkileirni bana geityo öpüyorum aferin anecim tlk ediyorum diyorum mutlu oluyo asında hareketliliği dışında çok iyi ama düşücekde birşey olucak diye korkuyorum ki çokda düşüyo siz bu dönemi nasıl atlattnız neler yapıyosunuz neler öneriyosunuz yardımalrınızı bekliyırum
Son düzenleme: