canım ben de solağım hiç bir dezavantajınıda görmedim bu güne kadar [/FONyerimsenibenhatta faydaları çok dersem ne dersin bizler iki elimizide kullanabiliyoruz bu büyük bir avantaj canım :1rolleyes:
beğinede allah uzun ömürler versin öptüm birtanemT]
solaklık galiba irside oluyormuş.yada senin ufaklık abisini model alıyor olabilir.ikisinide Allah bağışlasın.
sadece yemek yeme konusunda bende sağ elini kullanmayı öğretsemmi diye düşünüyorum :uhm:
bende solağım.mutluyum.
farklıyım ben farklıyım.
sakın sıkmayın çocuğu solaklık güzel bişey.solaklar beyinlerinin iki tarafını da kullanıyorlar bu çok güzel ben de öyleyim
ve gerçekten çok zeki oluyorlar.
solağım mutluyum :)
benim oglum hem sağ hem sol kullanıyor,,,bende hem sağ elimi hem sol elimi kullanıyorum,,,hiç şikayetci değilim,oğlumda her iki elinide kullandığı için çok memnunum,bazen çok işe yarıyor,,,mesela yazı yazarken sag eliniz yoruldu sol ele geçiyorsunuz....
güzel bir bakış açısı çok hoşuma gitti yerimseniben çoğu konuda daha avantajlısınız.a.s.
teşekkürederim,konuyu dağıtmak istemem ama balıkesirin neresinden,benim annem balıkesirlidir,,,,şamlı köyünden,,,ama çok önceden çıkmışlar köyden.dayımlar şimdi karesi mah.çok özledim balıkesiri yaaa,5 senedir gelemedim
ben akçay'dayım canım.aslen balıkesir merkezdenim.beş senedir görmediysen görünce çok şaşıracaksın.çok fazla değişiklik var.doğalgaz gelince her yer tekrar yıkıldı,yapıldı.umarım en kısa zamanda gelirsina.s.
ben ve iki oğlumda solak görenler a bunlar solakmı niye kim solak dedikleri zaman ben büyük bir gururla bendennnnnnnnnn diyorum bence çok büyük bi özellik herkese nasip olmayacak bişey bence övünmek gibi olmasın ama geçen gün oğlum takvim yaprağında solakların diğer insanlara göre 9 yıl erken öldüklerini okudu anne ya keşke solak olmasaydık bak biz erken ölecekmişiz dedi ve çok üzüldü
bende solağım.mutluyum.
farklıyım ben farklıyım.
sakın sıkmayın çocuğu solaklık güzel bişey.solaklar beyinlerinin iki tarafını da kullanıyorlar bu çok güzel ben de öyleyim
ve gerçekten çok zeki oluyorlar.
solağım mutluyum :)