Bebeği/çocuğu ajansa (cast-model vb.) kayıtlı olan annelerin buluşma noktası

kk da bu konuyuda bulduğuma inanamıyorum:))
ne arasam buluyorum bizde yeğenimi verelimi
diye düşünüyoduk ki bi aratıyım dedim buldum
ve vazgeçtim tecrübelerini paylaşan arkadaşlara
teşekkürler...

Bizimki henuz 9 aylik japonyadayiz bir iki ajansdan teklif geldi oglusuma ama korktuk once biz gonderdik fotolarini hemen ardindan aradilar ama o ajanslardan birinin sitesinde amerikali bir anne kizinin ajans cekimlerinde neler yasadigini anlatmis fiyat falan bahsetmemis tabi ama cok yorucu nekadar yemek ve uyku duzenine dikkat etmeye calisilsada genede bebekler yerlerini arayip yabanci bir yerde olmanin huzursuzlugunu yasiyorlar vede cok yoruluyorlar o yuzden 5- 6 yasina kadar bekleyelim dedik bakalim hayirlisi....

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim oğlumda 2
projede yer aldı biri reklam diğeri moda çekimi oğlum hiç yorulmadı set zaten çocuk için uygundu onlara oyun alanları vardı. Deneme çekimlerine gittiğimizde ise önümüzde en fazla bir kişi vardı ve çekimler en fazla 5 dakika sürdü.

Son düzenleme:
Aaa çok şaşırdım burdaki yorumları okuyunca. :ssz:
Bizim gittiğimiz sette her şey bebeğin uyku ve yemek düzenine göre ayarlanmıştı.Çekimler benim ve bebeğim için çok eğlenceli geçmişti.Anneler gününde anne oğul billboard çekimleri yapılmıştı.Oğlum ve benim için çok güzel bi anı olarak kaldı.
Bence sizde olaya bu yönünden bakın biraz da.Her set burda anlatılan gibi değil.Oğlumun uykusu geldiğinde her şeyi yarıda kestik uyanana kadar bekledik vs.

Aaa çok şaşırdım burdaki yorumları okuyunca. :ssz:
Bizim gittiğimiz sette her şey bebeğin uyku ve yemek düzenine göre ayarlanmıştı.Çekimler benim ve bebeğim için çok eğlenceli geçmişti.Anneler gününde anne oğul billboard çekimleri yapılmıştı.Oğlum ve benim için çok güzel bi anı olarak kaldı.
Bence sizde olaya bu yönünden bakın biraz da.Her set burda anlatılan gibi değil.Oğlumun uykusu geldiğinde her şeyi yarıda kestik uyanana kadar bekledik vs.

ben de az önce başvuru yaptım ınsallah senınkı gıbı rahat bır seyler olur ay heycanlandım:)

Arkadaşlar benim oğlumda 2
projede yer aldı biri reklam diğeri moda çekimi oğlum hiç yorulmadı set zaten çocuk için uygundu onlara oyun alanları vardı. Deneme çekimlerine gittiğimizde ise önümüzde en fazla bir kişi vardı ve çekimler en fazla 5 dakika sürdü.

seher, benanneyiim, hangi ajansa kaydolmuştunuz?

Merak ederek ve birazda işin mutfağını öğrenmek isteyerek konuyu açıyorum.
Belkide içimizde ünlü küçük yüzlerin anneleri vardır kimbilir? :1rolleyes:
Deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz , konuyla ilgili bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir başlık olur umarım.

Merak ettiklerim arasında ,

-Bu işe nasıl başlanır?
-Çocuğun gelişimine bir zararı var mıdır?
-Bu işte karşılaşılabilecek en büyük sorunlar nelerdir?
-Yararı - kazancı nedir?

soruları var en başta , bakalım sorularımıza cevap gelicek mi?
fisfisfis
Ben kızım için bir ajansa başvuru yaptım aradı bebek bezi reklamı için uygun görülmüş istanbula çagırdılar ama aynı zamanda bir de bizden 200 tl kayıt parası istediler bizde gitmedik

Merhaba bende 6. Yasindaki kizimi cast ajans a yazdirdim telefonla aradilar 300 kisi arasinda secildi cekilecek dizi icin uygun bulundu deneme cekimine cagirdilar gun ve saat verdiler mimiklerini cekip yapimci ve yoneticiye gostereceklermis bakalim yarin gidecegiz ucret yok dediler ustune bbasa basa soyledim ucret isteyen ajanslara gittim para isteyince cekimden geri dondum ucret li mi diye sordum yok dediler eyer ucretliyse bosuna gelmeyim ben para vermem dedim bakalim yarin cekime gidecegiz sonucu size yazarim inshallah. Bu arada o dizi bizim kaldigimiz sehirde arastirmistim onceden baska sehire gitmiyorum kaldogim sehirde deneme cekimine otele cagirdilr. Oteli de aradim dogruladilr toplanti salonunda cekim olacak dediler ayrintili yazdim cunki bu makale hakkinda bende cok aradim bulamadim ben tecrubemi sizle paylasmak istiyorum yarin tekrar yazarim umarim hayal kirikligi olmaz

Merhaba bende 6. Yasindaki kizimi cast ajans a yazdirdim telefonla aradilar 300 kisi arasinda secildi cekilecek dizi icin uygun bulundu deneme cekimine cagirdilar gun ve saat verdiler mimiklerini cekip yapimci ve yoneticiye gostereceklermis bakalim yarin gidecegiz ucret yok dediler ustune bbasa basa soyledim ucret isteyen ajanslara gittim para isteyince cekimden geri dondum ucret li mi diye sordum yok dediler eyer ucretliyse bosuna gelmeyim ben para vermem dedim bakalim yarin cekime gidecegiz sonucu size yazarim inshallah. Bu arada o dizi bizim kaldigimiz sehirde arastirmistim onceden baska sehire gitmiyorum kaldogim sehirde deneme cekimine otele cagirdilr. Oteli de aradim dogruladilr toplanti salonunda cekim olacak dediler ayrintili yazdim cunki bu makale hakkinda bende cok aradim bulamadim ben tecrubemi sizle paylasmak istiyorum yarin tekrar yazarim umarim hayal kirikligi olmaz
Sonuç ne oldu

Bugün de beni aradılar oğlum için. Oğlum bir buçuk yaşında. Yarın ilk lez gidicegim. Acaba ne olucak merka ediyorum.

Back