• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeği cmv virüsü ile doğan ve karaciğer enzimleri yüksek olan var mıı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ben bu konuda hıc bısey bılmıyorum
oradan oraya oraya bu konuya kadar geldım butun konuyu okudum dayanamadım agladım yazılanlara ben hıc evladımı kaybetmedım ama cok tedavı gordum oglumda hamıleyken basıma gelmeyen kalmadı zorluklarla dogurdum erken dogum oldu
sımdı yenıden hamıleyım halıyle onca seyden sonra psıkolojım normal ıslemıyor benım
bır arkadasım ıkız hamıleydı ve kese acılmıstı ıdrar enf 'dan kapalı keseyede enf yukarılara kadar ısledıgı ıcın her ıkı bebegıde vefat ettı
ama bebeklerı cok erken dogmustu 28 haftalık
sonra tüp bebekle tkrar ıkız erkekler ehamıle kaldı cok sukur dogurdu 1.5 yasındalar sımdı

merhaba cennetım bogaz enfeksıyonumuz ve öksürüğümüz cok sukur gectı en son karacıger enzımlerımız bıraz dusmus cıktı.170lerdeydı 120 ınmıs buna tam sevınemedık cunku laboratuvar farklılıgı var bu ay bebegım 200 gr aldıgı ıcın doktorumuz once kılo alımını saglayalım endıseden ve kaygıdan anne sütü azalmıs muhtemelen o yuzden az kılo almıs dedı .karacıger ıcınse ılac tedavısı varmıs ama 6.aydan sonra uygulanabılıyormus bıyopsı gerekebılır dedı..hayırlısı artık dualarını esırgeme senın miniğin nasıl .............

Selamlar,
Bizim bebeğimizde de aynı sorun var, En son ast:180 - Alt:138 ölçüldü. Sürekli yükseliyor ve hala sebebi bulunamadı.
Sizin bebeğinizle ilgili son durum hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
Teşekkürler.

Selamlar,
Bizim bebeğimizde de aynı sorun var, En son ast:180 - Alt:138 ölçüldü. Sürekli yükseliyor ve hala sebebi bulunamadı.
Teşekkürler.

özür dılerım uzun suredır gırmedıgım ıcın mesajınızı yenı gordum hemen cevaplamak ıstedım cok sukur su an bebegım 6 bucuk aylık ve enzımlerımız tavan yaptıkdan sonra düşüşe gectı .170lere kadar cıktı alt asl ama en son 1 ya once olcumlerımız baya dustu ...60-70 oldu alt asl...doktorumuz iyileşme sürecine girdiğini söyledidarısı sızın bebegınızın basına takıplerını yaptırın ınsallah bırsey cıkmaz ne sıkıntılı bır surec oldugunu bılıyorum Rabbım sıze sabır versın ...ben ogluma hurma ve kayısı püresi yedırdım belkı onlarında etkısı olmustur enzımlerın dusmesıne bır nebze sızede faydası dokunur bellkı. bebegım daha kucuk demeyın bıraz bıraz verın agzına ben 4 aylıkken vermeye basladım ıkı ay verdım hergun bır hurma ve kayısı püresi...

özür dılerım uzun suredır gırmedıgım ıcın mesajınızı yenı gordum hemen cevaplamak ıstedım cok sukur su an bebegım 6 bucuk aylık ve enzımlerımız tavan yaptıkdan sonra düşüşe gectı .170lere kadar cıktı alt asl ama en son 1 ya once olcumlerımız baya dustu ...60-70 oldu alt asl...doktorumuz iyileşme sürecine girdiğini söyledidarısı sızın bebegınızın basına takıplerını yaptırın ınsallah bırsey cıkmaz ne sıkıntılı bır surec oldugunu bılıyorum Rabbım sıze sabır versın ...ben ogluma hurma ve kayısı püresi yedırdım belkı onlarında etkısı olmustur enzımlerın dusmesıne bır nebze sızede faydası dokunur bellkı. bebegım daha kucuk demeyın bıraz bıraz verın agzına ben 4 aylıkken vermeye basladım ıkı ay verdım hergun bır hurma ve kayısı püresi...

inşallah daha da iyi olur bebeğin ve bu dertten kurtulursun inşallah ben de ağrıdayım bugün doktora gittim alt ve ast m yüksek çıktı tsh ve sodyumda düşük çıktı korkuyorum hamilelikte peki nasıldı değerlerin

inşallah daha da iyi olur bebeğin ve bu dertten kurtulursun inşallah ben de ağrıdayım bugün doktora gittim alt ve ast m yüksek çıktı tsh ve sodyumda düşük çıktı korkuyorum hamilelikte peki nasıldı değerlerin

benım hamılelıkte karacıger enzımlerımle ılgılı ya da tsh ıle ılgılı hıc bır sıkıntım yoktu.bızım sıkıntılarımız bebegımızın dogumundan sonra bebekte alt,asl yukselmesı ve gecmeyen sarılıktı.Agrıda olmak buyuk sıkıntı Allah yardımcınız olsun.ben anlayamadım ama sız hamılemısınız sızde mı alt asl yukselmesı var?gecmıs olsun Allah yardımcınız olsun

Selamlar,
Teşekkürler.

merhaba uzun zaman oldu ama bebeğinizin durumu nasıl.

Cennetim ben çok uzun suredir bu konuya bakmıyordum oğlum iyi çok şükür.sağlığına kavuştu.Allah evlatlarımızı her türlü kötülükten korusun.ilgin çok teşekkürler

Allah bebeğini kaybedenlere sabır doğurup sağlık sorunları ile uğraşanlara sabır ve şifa versin inşallah
Arkadaşlar benimde kanımda enfeksiyon var diye bir konu açtım
konuyu gördüm sormak istiyorum hamilelik döneminde ne zaman fark ettiniz o zaman ne yaptınız.anne karnındayken bebekte bir sıkıntı olup olmadığını öğrenebilirmiyiz.Internette araştırma yaptım içim karardı istanbul da yaşayanlar hangi hastahaneye gidiyorsınuz önrebileceğiniz bir doktor var mı

Son düzenleme:
Selamlar hurma mamasini nasıl yaptığınız hakkinda bilgi alabilirmiyim lütfen 3.5 aylık enzimleri yuksek lütfen yardım edin kaydı ve hurma püresi nasıl yapiyordunuz

Merhaba kızlar bebeleriniz şuan nasıl benim oğlumda doğduğundan beri alt ast si yüksek çıkıyor sürekli kontrol altındayız başla sorunumuz yok lütfen cvp yazın inşallah duzelmislerdir

geçmişolsun öncelikle ben bundan 5 ay önce bebeğimi kaybettim.karaciğer enzimleri çok yüksekti ve trombositleri düşüktü bu nedenle hastaneye yattık ve viral enfeksiyon sonucu düzelir diye bize 10 gün hiçbir tedavi uygulanmadı ve hergün kan alınıp takip edildi değerleri.sonra karacşğer yetmezliğinden şüphelendiler biyopsi yapabilmeleri için trombosit veriliyodu.anne karnında geçirilen bi enfeksiyon özellijle cmv çok önemli denildi ve torch taraması yapıldı oda negatifti.kemik iliği alındı ordanda bişey çıkmadı.biyopside yapamadılar trombositleri çok yükselmiyordu.en son bebeğimin karnı çok şişti daha sonra solunum sıkıntısına girdi ve kaybettik bütün metobolik tarama falan hepsi yapıldı.biyopsi hariç ve tam 1 ay hastanede kaldık.enson bütün bulgular anne karnında geçirilen bi enfeksiyonu gösteriyo denildi ama biyopsi yapılab,ilseydi herşey çok daha net olacaktı.bunları sizi üzmek için anlatmadım yanlıuş anlamayın cmv yi görünce yazmak istedim.Allah evladınızı size bağışlasın ve kimseye evlat acısı yaşatmasın.ölüm kağıdına karaciğer yetmezliği ve siroz yazmışlar kafamda bir sürü soru var.size çok geçmiş olsum Allah şifa versin uzun ve karışık oldu biraz.
Meraba benimde çocuğum karnımdayken virüs geçirdim çocuğum gözde katarakli doğdu şuan gözlük takiyo şimdi tekrar hastanede yatıyoruz cmv virüsü var çocukta protein kaçağı yapıyor yani böbrek sıkıntısı çıktı böyle bir durumla karşılaşan varmı

Meraba bebeğim cmv virüsüyle doğdu gözlerinde katarak oldu şimdide protein kaçağı böbrekte bu durumu yaşayan varmı? :KK42:

geçmişolsun öncelikle ben bundan 5 ay önce bebeğimi kaybettim.karaciğer enzimleri çok yüksekti ve trombositleri düşüktü bu nedenle hastaneye yattık ve viral enfeksiyon sonucu düzelir diye bize 10 gün hiçbir tedavi uygulanmadı ve hergün kan alınıp takip edildi değerleri.sonra karacşğer yetmezliğinden şüphelendiler biyopsi yapabilmeleri için trombosit veriliyodu.anne karnında geçirilen bi enfeksiyon özellijle cmv çok önemli denildi ve torch taraması yapıldı oda negatifti.kemik iliği alındı ordanda bişey çıkmadı.biyopside yapamadılar trombositleri çok yükselmiyordu.en son bebeğimin karnı çok şişti daha sonra solunum sıkıntısına girdi ve kaybettik bütün metobolik tarama falan hepsi yapıldı.biyopsi hariç ve tam 1 ay hastanede kaldık.enson bütün bulgular anne karnında geçirilen bi enfeksiyonu gösteriyo denildi ama biyopsi yapılab,ilseydi herşey çok daha net olacaktı.bunları sizi üzmek için anlatmadım yanlıuş anlamayın cmv yi görünce yazmak istedim.Allah evladınızı size bağışlasın ve kimseye evlat acısı yaşatmasın.ölüm kağıdına karaciğer yetmezliği ve siroz yazmışlar kafamda bir sürü soru var.size çok geçmiş olsum Allah şifa versin uzun ve karışık oldu biraz.
Lütfen bana cevap verin

Back