- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
- 198
evet bu canım inşallahsurekli kullanmak zorunda kalmazsınız. Düzenli kullanın bidaha kullanmak zorunda kalmayın. Allah şifa versinDoktor oninon ev tipi nebulitor dedi acana bu aldiginmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu canım inşallahsurekli kullanmak zorunda kalmazsınız. Düzenli kullanın bidaha kullanmak zorunda kalmayın. Allah şifa versinDoktor oninon ev tipi nebulitor dedi acana bu aldiginmi
evet bu canım inşallahsurekli kullanmak zorunda kalmazsınız. Düzenli kullanın bidaha kullanmak zorunda kalmayın. Allah şifa versin
Allah şifa versin canım benim oğlumdada var gectı gıbı ama baslayabılır. Yavrun bıryasından buyukse bıldırcın yumurtasının sarısını sut yada mamasına kat hergun bitane bende yenı basladım. Bide bır tatlı kasıgı pekmez ver kecıboynuzu . Sırtı gogsu hep kuru kalsın havlu koy ıslandıkca degustır evın ıcı sıcaksa sıkı gıydurmebiz bir hafta oluyor cikali hastaneden ama sanki arada hırldiyor gibi..tekrarlamasindan korkuyorum
Merhabalar acaba bebeginizde bronsit tekrarladimi benm oglumda 2 aylik bronsit baslangici dedi doktor hava veriyrz sadece ilerde tekrar ettimi sizin merk ediyrmBenim bebeğim daha 2 ayını yeni bitirdi bunları kullanamam başka tavsiyeleriniz ? evi bebeğime göre ayarlacaggm