Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben psikolojik yönünün çok etkili olmadığını düşünmeye başladım. arkadaşım menepoza girdiğinin düşünüyordu meğer hamileymiş. bebeği hiç istemedi. ikinci çocuk düşünmüyordu. canı hep sıkkındı. ama bebeği çok huzurlu ve mutlu bir bebekti. uyku düznei çok güzeldi. bir diğer arkadaşım çok anne olmak istiyordu. çok hzurlu bir hamilelik geçridi. ama bebeği uyumuyor ve çok ağlıyor.bu konu hakkında deneyimi olanlar lütfen bizimle paylaşsın
benim oğlum 20 aylık ve 1 gece bile uymadık
şuan baybay damla kullanıyoruz,sıfır etki gördük..
çalışan bir anneyim ve hayat böyle çok zor..
psikolojik bir sebepten bahsediliyor zor hamilelik dönemi ve lohusalık geçiren ann ile bebek arasında güven bağı oluşmayabilirmiş..bu da uykusuzluk yapabilirmiş
bu konuda fikri olan varmı
merhaba benım de 7.5 aylık bir kızım var o da doğduğundan beri uyumayanlardan önceden küçük acıkıyor diyordum ondan uyumuyor sonra mamaya gectim uyusun diye sütüm olmasına rağmen değişen olmadı kendi el kol hareketine bile uyanıyordu bır ara düzeldi 5 6 saat aralıksız yatıyordu bir grip oldu ondan sonra halen düzelmedi saat başı ağlıyor gidiyorum biberonu veriyorum azıcık emiyor geri uyuyor bu sabaha kadar böyle niye ağladığını anlamıyorum atarax verdim hiç etki etmedi bazen öldüresim geliyor o kadar sinir oluyorum ama yapacak birsey yok galiba dua etmekten başka