• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği benim gibi uykusuz olanlar,yardımmm!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bilge85

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
2.057
9
158
Diğer
10 aylık bir kızım var..doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz ama şu son 1.5 ay neredeyse gece gündün hiç uyumuyor..götürmediğimiz doktor kalmadı,hiçbir sorunu yokmuş..artık eczanelerdeki bütün bitkisel ilaçları denedik,en som melila kullandık , o da hiçbişey yapmadı:sm_confused:..şuan da İMMUZİNC adında bir şurup kullanıyorum bugün 3. günüm ve yine aynı..benim gibi sorun yaşayıp da çare bulan varsa lütfen paylaşsın..artık çekilmez bir hal aldı bu durum:1no2:

canım üzgünüm ama yapacak hiç bişi yok bak benim bebeğim kaç aylık hala uyumuyor.. gecede belkide 12-14 kez ağlayarak uyanıyor hiç bişide istemiyor... biz atarax bile kullandık... çay ıvır zıvır hersey yaptık ama bu çocuğun yapısıymış.. birde sıcaktan uyumayabiliyormuş onu dikkate al ince giydir yatır eger çok sarıyorsanda uyumazmış...

canım üzgünüm ama yapacak hiç bişi yok bak benim bebeğim kaç aylık hala uyumuyor.. gecede belkide 12-14 kez ağlayarak uyanıyor hiç bişide istemiyor... biz atarax bile kullandık... çay ıvır zıvır hersey yaptık ama bu çocuğun yapısıymış.. birde sıcaktan uyumayabiliyormuş onu dikkate al ince giydir yatır eger çok sarıyorsanda uyumazmış...

saol cnm,kalın asla giydirmedim zaten,giydirenleri de uyarıyorum,inan uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım,,tabiatta artıık kullanmadığımız şey kalmadı:1no2: anason,melisa,rezene,muskat,zinco,metsil,melila vb...belki bilmediğim ve bilenen bişe vardır..bu kadar çaresizlikte olmaz sanırım..benneyaptımki

benim bebeğimde geceleri her saat başı kalkıyo anca emzirince susuyo yoksa basıyo yaygarayı gündüzleride pek uyumuyo ne kadar geç yatırırsam o kadar çok uyur diyorum ama nafile.valla uykuyu bile unuttum sersem oluyorum yaa:kızgın:.

benim oğlumda çok uykusuz bir çocuk nerdeyse 4 yaşını bitirecek hala çok uykusuz o kadar ki yetişkinlere yetmez oğlumun uyuduğu uyku ama çare bulamadım dayısı çok az uyur bende çok uyuduğumu söyleyemem yani soya çekim sanırım bir ara bizde atarax şurup denedik belki sende işe yarar bir dene istersen. Şu anda oğlumla çekişiyoruz hadi uykuya diyorum umuru değil

canim uzgunum sadece yapacagin sabir,benim oglumda 3 yasina kadar uyumadi ben gun icinde toplasan 3-4 saat uyusam sukur diyordum,3 sene yatagimda yatamadim oglum ayagimda oturarak uyudum ,bazende ayagimda iken uzaniyor ogle salliyordum,1 ay kayinvalidemlerde kaldim kayinvalidem ve iki gorumcemin gozlerinin alti morardi uykusuzluktan ALLAH yardimcin olsun diyorlardi ben yalnizim kimsem yok buralarda cok zor buyuttum oglumu gece uykusu diye bisey yoktu,3 yasindan sonra gece uykusuna basladi,dizlerin sakatlandi,belim sakatlandi en son sallamaktan ayagimda tendon bagi yirtildi 3 yasindaydi artik 1 ay protezle dolastim ameliyatin esiginden dondum,biliyorum cok zor insanda sinir diye bisey kalmiyor,bende profundan tutta sormadigim doktor kalmadi yapisindan dendi,uykusuzlugu gelisimini etkiliyorsa problemdir dendi aksine benim oglum yasitlarindan ileri gidiyordu,bazi insan 10 saat uyur kalkar yine sersemdir bazisi 3 -4 saat uyur buda ona yeter iste senin oglunda onlardan dendi,bi arkadas atarax gibi yan etkisi cok ve zararli bir ilaci bile kullandigini yazmis cok uzuldum

canim uzgunum sadece yapacagin sabir,benim oglumda 3 yasina kadar uyumadi ben gun icinde toplasan 3-4 saat uyusam sukur diyordum,3 sene yatagimda yatamadim oglum ayagimda oturarak uyudum ,bazende ayagimda iken uzaniyor ogle salliyordum,1 ay kayinvalidemlerde kaldim kayinvalidem ve iki gorumcemin gozlerinin alti morardi uykusuzluktan ALLAH yardimcin olsun diyorlardi ben yalnizim kimsem yok buralarda cok zor buyuttum oglumu gece uykusu diye bisey yoktu,3 yasindan sonra gece uykusuna basladi,dizlerin sakatlandi,belim sakatlandi en son sallamaktan ayagimda tendon bagi yirtildi 3 yasindaydi artik 1 ay protezle dolastim ameliyatin esiginden dondum,biliyorum cok zor insanda sinir diye bisey kalmiyor,bende profundan tutta sormadigim doktor kalmadi yapisindan dendi,uykusuzlugu gelisimini etkiliyorsa problemdir dendi aksine benim oglum yasitlarindan ileri gidiyordu,bazi insan 10 saat uyur kalkar yine sersemdir bazisi 3 -4 saat uyur buda ona yeter iste senin oglunda onlardan dendi,bi arkadas atarax gibi yan etkisi cok ve zararli bir ilaci bile kullandigini yazmis cok uzuldum

bu benim galiba.. canım üüzülecek ne var bunda onu anlayamadım.. hiçbir yan etkisi yok.. ayrıca vücudunda alerjileride vardı onlarıda kapsıyor atarax kaşıntısını azaltıyordu..
zaten uyumadıda..naniknanik

benim ufaklıkta 10aylık ve çalışan bir anneyim götürdüğüm doktorlar melilayı önerdi ama faydasını görmedim şimdi sizden atarax duydum beni bu konu hakında bilgilendirirseniz sevinirim çünkü zararlı diye biliyorum...

valla beni anlatıyorsun benimkide 20 aylık yarım saatte bir uyanır 40 dakka ile 1 saat kadar sallarım ayağımda bazen yatağına koyarkoymaz uyanır bazen bir yarım saat daha uyur valla bende sallarken uyuyorum. bacaklarım ve belim mahvoldu belim zaten rahatsız. uykusuzluktam zombiye döndüm. resmen.

Canım benim oğlumda 14 aylık şuan ve malesef uyku sorunu bizdede var..Sanırım bu yapısal birşey..Ben ilaç yada bitkisel birşey denemedim sadece iyi geceler çayı almıştım..O da zaten işe yaramadı..Oğlumu böyle kabul ettim hatta bazı geceler 3 4 saat deliksiz uyuduğu zaman kalkıp bakıyorum ne oluyor diye:)Bende çok yorgun ve bitkinim inan..Zaten hamileyken 26 kilo aldım 32 kilo geri verdim düşün artık...Allah ömür versinde hepsi düzelcek inşallah...

benim oğlumda doğduğundan beri gece sık uyanır ve emmeden asla uyumaz.bir ara 1-2 keze kadar düşmüştü kalkması ama son 1 haftadır çıldırmak üzereyim.öğlen uykusunu ayağımda sallayarak10-15 dakikada uyuturdum.geceleri de emziriyordum.şimdi uykusu var ama uyumamak için direniyor resmen.ayağıma asla yatıramıyorum,şavaşıyoruz uyutmak için 1-2 saat.gece de uyanıp saatlerce emiyor yatırıyorum deli gibi ağlıyor tekrar emzir....çok inatlaşıyor benimle ve hep galip çıkıyor.kafayı sıyırmak üzereyim anlıyacağınız.memeyi kesmek istiyorum bir yandan ama bu gidişle nasıl olacak bilmiyorum.nedir bu acaba 2 yaş sendromuna mı giriyoruz kızlar?

çok zor bir durum.zmanında bende yaşadım bu durumları.
Allah kolaylık versin diyorum.
gece kalktığında asla ışığı açmayın ve oyun oynamayın derim. bu da benden bir fikir.ama işe yarıyor.(bunu psikologlar söylüyor aslında.)

çok zor bir durum.zmanında bende yaşadım bu durumları.
Allah kolaylık versin diyorum.
gece kalktığında asla ışığı açmayın ve oyun oynamayın derim. bu da benden bir fikir.ama işe yarıyor.(bunu psikologlar söylüyor aslında.)

kesinlikle katılıyorum.bir süre annemin evinde kalmıştım gece oynata oynata 2lerde yatmaya başlamıştı,saha yeni yeni 11 de yatırıyorum

offfffffffff aynı topiği ben de açmıştım burda da görünce yazayım dedim.valla bazılarınızı okuyunca halime şükrettim kızlar.beterin beteri varmış anladım.ilk 3 ay hiç uyumadım.kolikti.hep ayağımızdaydı gece gündüz.şimdilerde 2,5-3 saatte bir uyanıyor geceleri.o bile mahfediyor inanaın.sürekli tedirginiz ha uyandı ha uyanacak diye.çıta pıta uyanıyor benimki çünkü....:(((((((((((

:Saruboceq: Allahım biz anne ve babalara yardım et.
bebeğim uyumuyor hep ağlıyor,ne yapacağımızı şaşırdık laelaelaelaelae delikafadulden kafamçokkarıştı gamyoncuiremsu

Kızlar benim kzımda da aynı sorun var. Gece hep aynı saatte yatırıyorum, ayağımds 1 saat salıyorum. Emzik kullanıyoruz. Gece uyandığında hiç ışığı açmıyorum, hiç konuşmuyorum sallıyorum. Emziğini veriyorum.Sürekli böyle. Altını falan değiştirmiyorum geceleri.

merhabalar.bu ilaçları çok iyi tanıyorum.immuzinc 1 yaş altında kullanılmaz.uyku için ise hiçbir etkisi yoktur.bagışıklık sistemini güçlendiricidir.içerigi ekinezya,mürver,propolis,çinki ve c vitaminidir.evet bagışıklık sistemi için çok iyidir.melila ise 10 aylık bebek için çok etkili degildir.daha küçük bebekler içindir.sana tavsiyem yatmadan önce papatya, adaçayı,ıhlamur,kekek,nane,rezene çayı içirmen.bunlar ot halinde satılıyor.al ve kendin çayını yap içir.etkisini göreceksin canım

arkada$lar benimde kücükken gece cok gec saatlerde uyuyodu oglum.burda anne dani$manligina götürdügümde söylemistim kadina bana viburcol N 1,1 g fitil tavsiye etti.huzursuzluk,uykusuzluk gibi problemlere iyi geliyo.bir süre sonra düzene girdi uykusu.eczaneye bir sorun isterseniz.

benimde kızım 13 aylık olana kadar hiç uyku problemi çekmedim 3 aylıktan itibaren 8 de yatar sabah 8de kalkardı odasına bırakır çıkardım ne sallama ne ninni öğlende günde 2 kere aynı şekilde koyduğum an biraz oynar uyurdu son 1.5 aydır önce öğlen uyumamaya başladı koyduğum an yatağa kıyametleri kopardı son 1 aydır gecede yatmıyo ne olduğunu anlamıyorum ayağımda sallıyorum öyle uyutuyorum ama gecede gündüzde 2-3 saatte bir uyanıyo tekrar da zor uyutuyorum doktor size çok bağlanmış gece bile yanında istiyo diyo napıcağımı şaşırdım bir çözümü olan varsa lütfen yardım etsin

Back