• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeği bağırsak ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl işliyor lütfen bilenler yardımcı olun lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bir arkadaşımın bebeğinin bağırsakları dışarıdaydı, doğumda ameliyat oldu, 20 gündür falan küvezde bebeği, maşallah durumu iyi. Doktor belli bir miktar süt içebildiğinde taburcu edecekmiş.

Benim kızım 50 gündür yoğun bakımda hala ne zaman çıkacağı belli değil.arkadaşınızın bebeği kaç ml süt içiyor acaba

Benim kızım 50 gündür yoğun bakımda hala ne zaman çıkacağı belli değil.arkadaşınızın bebeği kaç ml süt içiyor acaba

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Yeni başlamışlar, 15 ml içiyormuş ama biraz kusunca devam etmemiş doktoru. 60 ml içtiğinde taburcu edeceklerini söylemiş. Sizin bebeğiniz kaç ml içiyor?

17 ml çıktı ama kusmaları devam edince kestiler 5 ml düşürdüler yine . Doktorlar başka ne diyor bilginiz var mı süreçle ilgili olarak . Bir de kaç günlük acaba ya da aylık

17 ml çıktı ama kusmaları devam edince kestiler 5 ml düşürdüler yine . Doktorlar başka ne diyor bilginiz var mı süreçle ilgili olarak . Bir de kaç günlük acaba ya da aylık

Valla arkadaşım çok pozitif, sanırım tam 20 günlük şuan. Her şey yolundaymış, 60 ml olunca taburcu edeceğim demiş doktor, kilo da almış 200 gram kadar. Ben pek detaylı sormadım bir şey hem bilmediğim, hemde üzmemek için.

Bir an önce rabbim şifa verir inşallah kuzulara, küvezdeki tüm bebekler sağlıkla anne babalarına kavuşur inşallah çok zor gerçekten, Allah yardımcınız olsun

Back